Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Seksīgā Evelīna smejas par skandālistes slavu

© F64

Plašāka sabiedrība apburošo Evelīnu Šaulīti (23) šobrīd iepazīst TV3 šovā «Netīrās dejas». Kā viņa pati smejas, pateicoties dalībai šovā, viņa ir kļuvusi par šīs vasaras skaļāko un pamanāmāko skandālisti.

Sākumā skumusi par skandālistes slavu, bet ar laiku sapratusi, ka publiskais tēls nav viņas reālā dzīve. »Vakara Ziņas« devās ar Evelīnu vasarīgā izbraucienā ar jahtu pa Lielupi, kura laikā mazliet ielūkojāmies šova dalībnieces ikdienā.

Evelīna Šaulīte viennozīmīgi ir skaista, seksapīla, jauna un mērķtiecīga sieviete, kas konkrēti zina, ko grib šajā dzīvē sasniegt. Viņa ir pieklājīga, inteliģenta un, lai arī nāk no Latgales, kā piefiksēja fotogrāfs, runā skaidrā latviešu valodā. Ir jautājumi, uz kuriem Evelīna pagaidām nevar atbildēt, jo to paredz šova noteikumi un parakstītais līgums. Viņa nevēlas arī atklāt savu ikdienas darbavietu, kur nupat kā sākusi strādāt. Vienīgi uzzinām, ka nedēļas nogalēs Evelīna dodas uz savu otro darbavietu, kas ir Rīgas populārajā naktsklubā «Coyote Fly». Tā kā jaunās sievietes sirdslieta un kaislība ir dejošana, klubā viņa ir animatore - dejotāja, kas rūpējas par gaisotni klubā, uzkurinot un izklaidējot kluba apmeklētājus. «Kopumā esmu ļoti atvērta un atklāta, jo man nav īsti ko slēpt,» viņa nosaka.

Radiniekiem maza loma skaistās jaunietes dzīvē

Evelīna pasaulē nākusi tēva dzimtajā Lietuvā, Viļņā. Nozīmīgs dzīves laika posms aizvadīts Rēzeknē, bet nu jau vairākus gadus viņa ir rīdziniece. No 18 gadiem Evelīna ir patstāvīga. «Tieši tad arī izvācos no vecāku mājām. Kopš tā laika es pati domāju, kā izdzīvot, ko ēst, kur dzīvot un kur strādāt. Es ļoti sen esmu iemācījusies visas situācijas izvērtēt pati. Varbūt apdedzināties, bet tas veidojis manu pieredzi un iespēju no pieļautajām kļūdām mācīties un attīstīties,» viņa precizē.

Jaunās sievietes tētis dzīvo Lietuvā, pie viņa meita retu reizi aizbrauc ciemos, bet mamma Latvijā. Tiesa gan, ar mammu Evelīna sazinās tikai reizi gadā. Raksturojot šo situāciju, viņa teic: «Radiniekus mēs neizvēlamies. Viņi vienkārši ir. Radinieki manā dzīvē ieņem ļoti mazu lomu. Bet man tuvie cilvēki ir tie, kurus pati savas dzīves laikā esmu izvēlējusies.» Tieši tādēļ Evelīna nezina, ko par viņas dalību šovā domā vecāki. «Domāju, ka tētis neskatīsies šovu, jo viņam nebūs interesanti valodas barjeras dēļ. Viņam ērtāk būtu skatīties lietuviešu vai krievu valodā. Tieši tā sagadījās, ka mamma man piezvanīja pirms šova. Viņa bija pamanījusi, ka piedalos seriāla «Viņas melo labāk» aktrišu kastingā, ka parādos uz žurnālu vākiem. Kā viņa to vērtēja, ko teica? Protams, teica, ka rezultāts ir pozitīvs,» atklāj Evelīna.

2016. gada vasaras skandāliste

Kā jau iepriekš rakstījām, Evelīna Šaulīte sevi spilgti, izmantojot savu sievišķo šarmu, pieteica šovā «Netīrās dejas». Turklāt ļāvās arī pikantākām ainām ar šova galveno varoni Aināru Burcevu un jau pirmajā randiņā pavadīja ar viņu kopā nakti. Tiesa gan, bija vai nebija kaut kas intīms abu jauniešu starpā, zina tikai viņi paši. Drīzāk tas bija šovs ar intriģējošiem spēles elementiem. Katrā gadījumā pēc šī pikantā randiņa, kas tika uzņemts, kad abi jaunieši peldējās un skūpstījās ezerā, Evelīnai izdevās radīt sašutumu konkurenšu vidū, kas metās nosodīt viņas rīcību. «No uzfilmētā videomateriāla diemžēl viss netika parādīts šova sērijā. Manuprāt, tie bija diezgan svarīgi fragmenti, kas kopumā maina šā pikantā sižeta kontekstu. Tādēļ, jā, man ir žēl, ka viss netika parādīts. Līdz ar to viens otrs notikums tika pārprasts. Es jau rēķinājos, ka meitenes reaģēs asi, rupji un nepieklājīgi, un biju emocionāli sagatavojusies. Taču lai meitenes iet pa gaisu ar saviem apvainojumiem, jo katra no viņām šo situāciju izdomāja, vadoties pēc savas iztēles, kritizēja mani pēc savas mērauklas. Šķietamo pieņēma par patiesību,» saka šova dalībniece.

Sākotnēji Evelīna pārdzīvoja par konkurenšu nostāju un attieksmi. Ja arī gribējās meitenēm pateikt kādu asāku vai sulīgāku vārdu, Evelīna to paturēja pie sevis, nevis izteica skaļi TV kameru priekšā. Viņa bija ieturēta un mierīga, uzklausot sev adresētas piezīmes no konkurentēm. «Konkrēti pēc 2. sērijas, kad man bija grūti un smagi, sāku pat nožēlot, ka esmu piekritusi piedalīties šajā šovā. Līdz ar 2. sēriju dažādos medijos par mani parādījās daudzi un dažādi raksti. Viena lieta, ko, skatoties šovu, var saprast, izsecināt un piedomāt klāt TV skatītājs, bet otra lieta, kad ziņu portāls iebliež par mani rakstu ar sulīgu virsrakstu, kas nebūt nav patiesība. Pēc tā visa secināju, ka vienkārši esmu iemiesojusi kādu tēlu, kas līdzi nes sev skandālu. Acīmredzot cilvēkiem un sabiedrībai vajadzīga dzīva un reāla persona un skandāla epicentrs. Līdzko apzinājos, ka tā neesmu es, par kuru runā un raksta medijos, teikšu godīgi, palika daudz vieglāk ar to visu sadzīvot. Cilvēki, kas mani labi pazīt un ir man līdzās, zina, kāda esmu, un zina manu stāstu, bet cilvēki, kurus personiski nepazīstu, lai domā par mani ko grib,» savu pieredzi, kļūstot par publisku personu, atklāj Evelīna Šaulīte un ar vieglu ironiju piebilst, ka apzinās, ka, pašai negribot, ir kļuvusi par «skandālisti 2016»: «Jā, pagaidām neesmu redzējusi nevienu citu cilvēku, kurš būtu sarīkojis par mani skaļāku troksni un skandālu. Ja ne gada skandāliste, tad vismaz šīs vasaras skaļākais skandāls noteikti esmu. Tas man netraucē dzīvot. Mani nekad nav uztraucis skauģu vai cilvēku, kurus nepazīstu, viedoklis. Par jebkuru cilvēku, kas nesēž mierā un kaut ko dara, runās gan labu, gan sliktu.»

Kā dzīve mainījusies pēc šova

Pateicoties dalībai šovā, Evelīna kļuvusi populāra: «Nesen iepirkos piemājas tuvējā veikalā, un pārdevēja pienāca klāt un palūdza selfiju ar mani. Viņai bija ļoti interesanti uzzināt, kas notiek šovā, kā notikumi risināsies tālāk un kādi pavērsieni gaidāmi. Bija arī cits atgadījums, kad pienāca klāt puisis ar savu draudzeni, un viens no viņiem arī savulaik bija piedalījies kādā TV šovā. Tādēļ viņi ar interesi skatās šo šovu un, atpazinuši mani, vēlējās aprunāties. Arī «Coyote Fly» apmeklētāji mani atpazīst kā šova dalībnieci. Tas nav apgrūtinoši. Nav jau tā, ka fani mani no sajūsmas gāztu riņķī. Ja cilvēki, mani atpazīstot, nāk klāt un grib aprunāties, esmu atsaucīga un aprunājos, nofotografējos. Kāpēc ne? Tā arī ir mainījusies mana dzīve pēc šova. Ir, protams, arī anonīmu cilvēku viedokļi, kas ir ļoti atšķirīgi. Vieni mani no visas sirds atbalsta, bet ir arī tādi, kuriem ļoti nepatīku, un viņi ir gatavi par to daudz un skaļi runāt.