Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Šleseri trīs gadus veco Elizabeti sargā no sabiedrības uzmanības

© Ingrīda Punka

Kaislīgi Jūrmalas koncertu apmeklētāji ir ekspolitiķis Ainārs Šlesers (46) ar sievu Inesi Šleseri (43). Turklāt Inese līdzās savam vīram zied kā roze, un nepateiksiet, ka viņa ir piecu bērnu māmiņa. Jaunākajai meitai Elizabetei ir tikai trīs gadi.

Šleseru pāris apmeklēja pilnīgi visus Laimas Vaikules festivāla koncertus, kas aizvadītajā nedēļā norisinājās Dzintaru koncertzālē. Un katru vakaru Inese Šlesere, kas allaž izcēlusies ar eleganci un lielisku gaumes izjūtu, pārsteidza ar jauniem un krāšņiem tērpiem. Sarunā ar »Vakara Ziņām« ekspolitiķa sieva un piecu bērnu māmiņa gan atteicās komentēt tērpu izcelsmi un kur tie iegādāti. Vienīgi atzina, ka garderobi papildina gan Latvijā, gan ārvalstīs. «Godīgi sakot, lai skaisti sapostos, nav laika. Tādēļ apģērbu izvēlos instinktīvi un impulsīvi, vadoties pēc laika apstākļiem,» nosaka Inese Šlesere.

Uz dažiem koncertiem kopā ar vecākiem bija ieradušies arī Šleseru vecākie dēli. Vaicājot, kāpēc Šleseru ģimenes jaunākā atvasīte - trīs gadus vecā meita Elizabete - netiek ņemta līdzi uz koncertiem, Inese Šlesere atzina, ka pagaidām mēģina meitiņu pasargāt no sabiedrības uzmanības. «Jaunākajam bērnam ģimenē laikam nākas būt patstāvīgam,» secina piecu bērnu māmiņa un piebilst, ka meitu Šleseru ģimenes vīrieši īpaši nelutina: «Mūsu ģimenē ir arī daži dēli, kuri māk sev pieprasīt uzmanību.».