Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Sadauskas meita pie operas izrāda autovadīšanas prasmes

Mersedesu tirgotāja Benita Sadauska vizinās ar «Mercedes Benz» S500 4 Matic automobili, kura cena bez papildaprīkojuma sākas no 110 tūkstošiem eiro © Santa Sergejeva

Mersedesu tirgotāju Benitu Sadausku uz Latvijas Nacionālās operas pirmizrādi «Iemūrētie» atvizināja meita Elizabete Mersedesa Sadauska. Tādējādi meita nodemonstrēja savas autovadītājas prasmes pašā pilsētas centrā, kad uz ielām ir sastrēgumu laiks.

«Būtu naivi iedomāties, ka kādreiz redzēsim Benitu Sadausku sēžam pie stūres jebkurā citā automobilī, izņemot «Mercedes Benz». Protams, arī modeļa izvēle atbilst «Mercedes» paša lielākā bosa statusam Latvijā - «Mercedes Benz» S500 4 Matic! Varam droši saukt šo modeli par «Mercedes» gammas karali - milzu automobilis, milzu dzinējs un bez visa tā vēl arī pilnpiedziņa.

Šāda izvēle nenoliedzami demonstrē Sadauskas kundzes sociālo stāvokli, lai gan simpātiskai kundzei piestāvētu nedaudz glamūrīgāks auto. Jebkurā gadījumā ne tik praktiskajā alumīnija spaiņa krāsā,» komentē auto eksperts Gints Gavers.

Konkrētais auto ir nepilnus divus gadus vecs, visticamāk, runāt par kādām tehniskām problēmām būtu dumji konkrētajā gadījumā. «Lielais «Mercedes» nav nekāds taupīgais, bet nepavisam arī ar pārdabisku apetīti. Gribētos domāt, ka ar aptuveni 12 litriem Sadauskas kundze tiek galā nobrauktos 100 kilometros. Gan jau visus galvenokārt interesēs automobiļa cena - konkrētais modelis sākas ar 110 tūkstošiem eiro. Cik šajā dzelzs kumeliņā ir papildaprīkojuma, varam vien minēt. Ar dzinēja jaudu gan viss skaidrs - tie ir 454 zirgspēki!»

Taču jādomā, ka tuvāk gada beigām redzēsim Sadauskas kundzi citā automobilī, jo «Mercedes Benz» S500 4 Matic ražotājs ir noteicis vien divu gadu garantiju, un divi gadi palēnām tuvojas izskaņai.