Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Pavasara mīlestības horoskops

© F64

Ko šis pavasaris mīlas jomā mums sola no astroloģiskā skatu punkta? Par to, ka ir sarežģīts periods un iespējama bremzēšanās biznesā, pārpratumi, juridiskās ķibeles un citas netīkamas lietas, astrologi jau ir brīdinājuši. Jā, tas ir tiesa – šis laiks ir negants, bet vai gan tajā nemaz nav vietas mīlestībai? Daba mostas, garderobes kļūst pavasarīgākas, svārciņi īsāki, acu mirdzums spožāks. Ir īstais brīdis iemīlēties un mīlēt!

Tad nu piedāvājam randiņu «kalendāru» plaukstošās mīlestības laikam – aprīļa beigām un maijam:

Dzirkstī sievišķā enerģija

Mīlestības planēta Venera šobrīd atrodas Auna zodiaka zīmē. Tas sirdslietās dod dinamiku, sievišķā enerģija dzirkstī krāšņi un pamanāmi. Košas lūpas, augsti papēži un seksapīls. Jāsapošas un jādodas dzīvē!

No 30. aprīļa līdz 24. maijam Venera atradīsies Vērša zīmē, kas aicina baudīt dzīvi. Tas mīļoto cilvēku var iepriecināt ar romantisku vakaru sveču gaismā pie klāta galda, uz kura atrodas labs vīns un labs siers.

Pēc tam mīlestības planēta ieies Dvīņu zīmē, kam raksturīga viegla saskarsmes forma, simpātiju izrādīšana un nepiespiests flirts.

Uzmanies no vieglprātīgām dēkām!

Diemžēl jau no 16. aprīļa (līdz 29. jūnijam) nelabvēlīgā, astrologu valodā sakot, retrogrādā stāvoklī atradīsies Marss. Tā ir vīrišķās enerģijas planēta, un šāds stāvoklis tai atņem spēku. Maija beigās tas no Strēlnieka pāries Skorpiona zodiaka zīmē, kas var mudināt uz vieglprātīgām dēkām, negausīgām dzīves baudām, gadījuma sakariem.

Līdz ar to maija beigās gan dāmām, gan kungiem ir mazliet jāpadomā, iekams mesties piedzīvojumos. Lai vēlāk nenākas nožēlot. Šajā laikā iespējams sastrādāt trakas lietas.

Randiņu «kalendārs»

Astroloģija ir ļoti individuāls pasākums, jo viss tiek aplūkots, balstoties uz konkrēta cilvēka dzimšanas datiem, konkrētu pulksteņa laiku, konkrētiem ģeogrāfiskajiem grādiem. Tajā pašā laikā mūsdienās sabiedrība aktīvi izmanto Mēness kalendārus, pēc kuriem pasaule dzīvojusi gadu tūkstošiem. Mēness novietojums zodiaka zīmē katrai dienai piešķir savu noskaņu. Pēc šā principa pirmām kārtām vadās astrologi, palīdzot piemeklēt sekmīgu datumu kādām darbībām. Tajā skaitā sirdslietu jautājumu risināšanai. Ja attiecības ir sākumstadijā, tad gadās, ka viena vai otra pusīte vēršas pie astrologa, lai atrastu piemērotākos datumus romantiskiem randiņiem. Taču randiņu dienas var mēģināt piemeklēt pēc Mēness (daudzos kalendāros tiek norādīta Mēness atrašanās zodiaka zīmē).

Žurnāla iznākšanas dienā, 22.04. ir pilnmēness, kas sakāpina emocijas un kura ietekme turpinās vēl arī brīvdienās. Ja nedēļas nogalē būsi ieplānojis tikšanos ar mīļoto, tad jārēķinās, ka šajās dienās viss ir dziļi un nopietni. Turklāt Mēness atrodas Skorpiona zodiaka zīmē. Tā nebūs tikšanās ar vieglu flirtu un gaisīgu koķetēriju, bet spēcīgas emocijas un kaislības. Šim laikam ir it kā divas sejas. Sajūtu gamma var būt patiesi dinamiska un līdz dziļākajam sirds stūrītim saviļņojoša, bet, tā kā Skorpions faktiski ir visdziļākā zodiaka zīme, noslēgtākiem cilvēkiem grūtāk atvērties, un randiņš var iznākt tāds «samocīts». Līdzīgas noskaņas var būt arī randiņiem, kas notiks laika posmā no 19. maija (plkst. 9.30) līdz 21. maijam (plkst. 21.48).

Savukārt, kad Mēness Vērša zīmē – no 5. maija (plkst. 20.11) līdz 7. maijam (plkst. 19.35), labi būtu noorganizēt randiņu ar komfortu – apmeklēt solīdu restorānu vai doties izbraucienā uz brīvdienu māju, kurā var iekurt kamīnu un pie tā baudīt kvalitatīvu vīnu un gardu maltīti. Tikšanās ritēs nesteidzīgā gaisotnē, kad dziļas kaislības mijas ar maigumu un vēlmi otram izdarīt ko labu un patīkamu. Vērsis ir dzīves baudītājs un visa skaistā cienītājs.

Romantiskiem randiņiem piemērotas dienas ir no 1. maija (plkst. 17.34) līdz 3. maijam (plkst. 20.05) un no 29. maija līdz 31. maijam, kad Mēness atrodas Zivju zodiaka zīmē. Ļoti romantisks laiks, tieši kā radīts, lai paceltos pussolīti virs zemes, baudītu mīlestību un pavasari. Šādā dienā mīļotie var viens otru pārsteigt ar kādu jauku uzmanības apliecinājumu – dāvaniņu vai ielūgumu uz pasākumu. Taču iesaistīties saviesīgās aktivitātēs nav obligāti, cilvēki ļoti labi jutīsies arī divvientulībā, kad sirdis runā arī bez vārdiem.

Ar vērienu un glanci mīļotie viens otru var iepriecināt, kad Mēness atrodas Lauvas zīmē. Viņš mums ir zvēru karalis, kam patīk spoži uznācieni. Miljons sarkanu rožu un šampanietis vannā – tās ir īsti «lauviskas» mīlestības izpausmes. Randiņš būs spilgts, kaislīgs un atmiņā paliekošs. Šādā dienā mīļotais cilvēks jūs var pārsteigt ar dārgām un elegantām dāvanām, vakariņām dārgā un izsmalcinātā restorānā, piedāvāt doties eksotiskā ceļojumā. Maijā tas ir periods no 12. datuma (plkst. 0.32) līdz 14. datumam (plkst. 8.52).

Auna zodiaka zīmes ietekme būs no 3. maija (plkst. 20.05) līdz 5. maijam (plkst. 20.11) un no 31. maija (plkst. 4.09) līdz 2. jūnijam (plkst. 5.46). Auns ir dinamisks, tiešs un kaislīgs. Šādā dienā randiņā par garlaicību nebūs jāsūdzas. Mīļotie var viens otru pārsteigt ar neordināru rīcību, sagādāt aizraujošus piedzīvojumus un pārsteigumus. Ja attiecībās valda harmonija, tad būs gan kaislības, gan piedzīvojumi, kas ilgi paliek atmiņā. Taču, ja starp mīļotajiem pastāv kādas domstarpības, tad tās var pāraugt strīdā.

Pavasara mīlestības horoskops

Auns

Dzirkstīs emocijas, pārsteigsi, iedvesmosi, būsi pamanāms un mīlēts. Ja šobrīd esi viens, tad jāsapošas un jāiet sabiedrībā. Kas zina, varbūt izvilksi laimīgo lozi. Ja tev ir otrā pusīte, tad raugies, vai daudzie darba pienākumi nesāk traucēt privātajai dzīvei.

Vērsis

Būsi atvērts komunikācijai un viegli veidosi kontaktus. Tādējādi ir iespējas iegūt gan jaunus draugus, gan iepazīties ar simpātisku cilvēku. Attiecību turpinājums tavās rokās. Ģimenes cilvēkiem ikdiena jāatsvaidzina ar kādu aizraujošu pasākumu.

Dvīņi

Sirdī kvēlos kaislības un mēģinās izlauzties uz āru kā pavasara pumpuri no savām čauliņām. Ļauj vaļu emocijām, izrādi simpātijas un pasper solīti pretī, lai otrs cilvēks saprot, ko tu viņam nozīmē. Abpusēja atvērtība jūtām ļaus uzplaukt visā krāšņumā.

Vēzis

Sirdslietās pārdomu un pārvērtēšanas laiks. It kā nekas īpašs nenotiek, kaut gan varētu būt arī citādi. Izrādi simpātijas, bet nesteidzini notikumus. Laiks un pacietība visu saliks savās vietās. Ģimenes cilvēkiem par labu nāks romantisks pasākums.

Lauva

Tu smaidīsi, un tev uzsmaidīs pretī. Jauna pazīšanās veidosies viegli, bet jūtu dziļumam kaut kā var arī pietrūkt. Uzmanies no aprēķina attiecībām, tās labumu nenesīs. Visas situācijas izvērtē, bet, ja esi ar kādu kopā, tad dienu steigā atrodi kādu brītiņu sirsnīgai sarunai.

Jaunava

Pozitīvas emocijas un mīļums, dalies labestībā ar savu otro pusīti, un atbildē arīdzan saņemsi pozitīvismu. Ir tik labi saprasties no pusvārda un viena acu skata. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, tad dzīve var uzdāvāt liktenīgu iepazīšanos.

Svari

Dziļas un nopietnas jūtas. Var gadīties, ka nespēsi tās atklāt, bet glabāsi sevī. Ilgas pēc harmonijas un romantikas, taču arī ikdienas mājas solis prasīs savu. Atrodiet ar otro pusīti brīdi divvientulībai. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauna iepazīšanās un viegls, gaisīgs flirts.

Skorpions

It kā ir... it kā nav... Gribētos, lai viss notiek straujāk. Atceries to teicienu, ka «ātri tikai blusas ķer». Romantisks valsis un «taureņi vēderā» nav tava šābrīža aktualitāte. Vispirms vajag tikt skaidrībā ar savām vēlmēm, izrunāties ar mīļoto, paspert pussolīti pretī.

Strēlnieks

Pēkšņi pavērsieni, kas satricina dvēseles mieru. Precētiem ļaudīm kopā derētu pavasarīgi romantisks pasākums, kas uzšķiļ uguntiņas. Bet, ja veido jaunas attiecības, tad raugies, lai kopā būšanai ir arī intelektuālais segums, un nejauc attiecības ar naudas lietām.

Mežāzis

Dažādas pārdomas par dzīvi, tās vērtībām un arī sirdslietām. Analizēsi, iedziļināsies un pats sev uzdosi eksistenciālus jautājumus. Dalies pārdomās ar mīļoto cilvēku, varbūt uzticības pilna saruna ir tieši tas, kas nepieciešams. Turklāt tā uzlabos attiecības.

Ūdensvīrs

Savu otro pusīti izjutīsi kā atbalstu un padomdevēju visdažādākajās situācijās. Ieprieciniet viens otru ar mīļiem uzmanības apliecinājumiem – brokastīm gultā vai sirsnīgām dāvaniņām. Brīvajiem ļaudīm var sākties attiecības ar nopietnu turpinājumu.

Zivis

Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saskaņu, jo iespējamas viedokļu atšķirības, kas var pāraugt strīdos. Ja iespējams, ieplānojiet kopā tālāku ceļojumu. Izraušanās no ikdienas attiecībām piešķirs jaunas krāsas. Brīvajiem cilvēkiem ceļojumā iespējama iepazīšanās.

P.S. Mīlestībai nav vakardienas, mīlestība nedomā par rītdienu. Tā alkst šodienas, bet tā tai ir nepieciešama bez atlikuma, neierobežota, neaptumšota.

(Heinrihs Heine)