Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Aktrise Dakota Džonsone turpina provocēt

© Scanpix

Kulta TV seriāla "Sekss un lielpilsēta" cienītājiem jau atkal ir iespēja ļauties vēl vienam asprātīgam kino stāstam par ņujorkiešu attiecību likumiem. Jau šajā piektdienā, 12.februārī, pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos aizraujoša komēdija "Kā būt vienai un laimīgai" ("How to Be Single"). Tā ir glamūrīga kino versija TV seriāla "Sekss un lielpilsēta" scenāristes Lizas Tučillo grāmatai par flirtu un liktenīgā partnera meklējumiem, informē KN3.

Stilīgajā komēdijā "Kā būt vienai un laimīgai" asprātīgi tiek apspēlēti Ņujorkas vientuļo siržu likumi, tai skaitā, dvēseles radinieku, seksa partneru un potenciālo laulības partneru medības. Starp nebeidzamiem kokteiļvakariem, profesionālu flirtu un vienas nakts sakariem visi šī stāsta dalībnieki tomēr vēlas mīlēt un tikt mīlēti.

Viena no lielākajām filmas "Kā būt vienai un laimīgai" zvaigznēm ir prestižās kino balvas "Zelta globuss" laureāte Dakota Džonsone. 26 gadus jaunā aktrise pagājušā gadā jau lika runāt par sevi pēc dalības provokatīvajā filmā "Greja piecdesmit nokrāsas". Šobrīd Dakota Džonsone ļauj vilt paralēles ar savu jaunāko kino varoni - ņujorkieti Alisi, kura maldās lielpilsētas vientuļo siržu džungļos.

"Filma "Kā būt vienai un laimīgai" atspoguļo sievietes, kuras atļaujas uzvesties tā, kā pašas vēlas, nevis pakļaujas sabiedrības spiedienam. Un, kas pats svarīgākais, viņas ir asprātīgas, gudras un reālas. Manuprāt, ir būtiski parādīt, ka vienatnes periodi bieži vien ir nepieciešami, lai dažādotu pieredzi un piedzīvotu personīgo izaugsmi. Arī man šobrīd patīk būt vienai, lasīt grāmatas, skatīties filmas un stundām pazust interneta pasaulē, taču sabiedrība nemitīgi atgādina par bioloģisko pulksteni un vīrieša trūkumu. Man nav problēmu būt vienai, jo patlaban man pietiek mīlestības tikai ģimenei un tuvākajiem draugiem," uzsver Dakota Džonsone.

Kino kritiķu atzinību jau ir izpelnījušies šī kino darba smalki noslīpētie personāži, perfektais laikmeta atspoguļojums un asprātīgie dialogi.