Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Spridzīgā tumšmate Cinovska lustējas ar Zemgalu

VIP zonā Viktoram Zemgalam piebiedrojās režisore Žaklīna Cinovska. «Man te jautā, kurš ir mans jaunais brūtgans – re, kur ir!» pieskrienot un apskaujot Viktoru, atzina Žaklīna © F64

Uz grupas «Līvi un Buks» debijas koncertu, kas norisinājās muzikāli izklaidējošajā atpūtas klubā «9. vilnis», ieradās arī ansambļa «Eolika» dziedātājs Viktors Zemgals un pazīstamā TV režisore Žaklīna Cinovska. Tumšmate tik smēja, ka šajā vakarā viņa ir kopā ar Viktoru, kurš kā allaž bija tērpies elegantā uzvalkā un izrādīja zeltaini brūnu iedegumu.

Koncerta laikā atklājās, ka Viktors Zemgals kā konsultants darbojas klubā «9. vilnis». «Man ir saistības ar šo klubu – mēs kopīgi mēģinām veidot programmu, lai piesaistītu vairāk apmeklētāju, palīdzu vairot klubam publicitāti. Nācu speciāli uz šo pasākumu, jo gribēju redzēt, kāds izskatās klubs, kad tajā ir daudz cilvēku,» »Vakara Ziņām« skaidroja Viktors Zemgals.

Savukārt Žaklīna Cinovska sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāja, ka viņu uz šo nakts koncertu atvizinājis Ainars Virga ar sievu Anniju: «Lai arī tovakar man bija citi plāni un ciemos nāca draugi, Ainars ar Anniju mani burtiski izvilka no mājas uz šo pasākumu. Sākotnēji biju skeptiska pret šo izklaides vietu, jo likās, ka te tikai jaunieši vien nāk, bet, kad ieraudzīju sava vecuma cilvēkus, pilnībā mainīju domas. Tādēļ prieks, ka Annija ar Ainaru mani aiz rokas atveda uz ballīti.