Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Aicina ieteikt nosaukumu vides objektam jaunlaulātajiem Liepājā

© F64

Liepājā visu mīlētāju svētkos jeb Valentīndienā, 14.februārī, plkst.12.00 Jaunajā ostmalā pie Tramvaja tilta tiks atklāts jauns vides objekts, kurā jaunlaulātie pāri turpmāk varēs atstāt savas kāzu slēdzenes kā simbolu mūžīgai mīlestībai. Ņemot vērā, ka objektam vēl nav piešķirts nosaukums, Liepājas pašvaldība aicina iedzīvotājus ieteikt savus priekšlikumus un ierosinājumus.

Objekta nosaukums vēl nav ticis apstiprināts, tāpēc Liepājas pašvaldība un tā mākslinieks Kristaps Štobis aicina visus Liepājas pilsētas iedzīvotājus izteikt savus variantus līdz 10.februārim.

Savas idejas iedzīvotāji var sniegt, aizpildot anketu elektroniski šeit:

https://docs.google.com/forms/d/14X7zMLsQy3FxeNC1J_BTNeJmSxIpz5iZZ42OaWh2u2E/viewform

Tāpat savus ierosinājumus var atstāt komentāru veidā pašvaldības mājaslapā šeit: http://www.liepaja.lv/page/49&news_id=34892

Savukārt sociālo tīklu lietotāji aicināti sekot Liepājas pilsētas sociālajos kontos facebook.com/liepajalv un twitter.com/liepajalv izteiktajiem aicinājumiem ieteikts savus variantus.

Vides objekta nosaukums tiks paziņots atklāšanas pasākumā 14.februārī Jaunajā ostmalā.

Jaunais vides objekts būs vieta, kur jaunlaulātie pāri varēs atstāt savas mīlestības simbolizējošas slēdzenes. Tā rezultātā kāziniekiem nevajadzēs slēdzenes atstāt uz Tramvaja tilta margām, kas ar laiku tiks noņemtas dēļ tilta noturības un drošības, kā arī, lai saglabātu tā estētisko izskatu. Turklāt plānots, ka drīzumā tiks veikta Tramvaja tilta rekonstrukcija.