Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ilze Jurkāne: "Jānis joprojām mani mīl"

Finansistei Jurkānei vienmēr bijis slaids augums. Pēdējā laikā viņa nometusi trīs četrus kilogramus © Ingrīda Punka

Finansiste Ilze Jurkāne pēc šķiršanās no ilggadējā dzīvesbiedra politiķa Jāņa Jurkāna turpina būt sabiedriski aktīva dāma. Allaž eleganti saposusies, iziet sabiedrībā viena vai kopā ar draudzeni – Jāņa Dāvja atraitni Margaritu Dāvi.

Medijos izskanējusi informācija, ka Ilze Jurkāne beidzamajā laikā kļuvusi vēl slaidāka. Ilze gan sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīst, ka nekad nav mocījusies ar lieko svaru un korpulenci. Iespējams, pēdējā laikā kādi trīs četri kilogrami pazuduši no visām piedzīvotajām privātās dzīves peripetijām. «Speciāli gan nekādu diētu neievēroju. Protams, būtu jau ieteicams pievērsties arī kādai diētai. Bet es taču neiešu bojāt savu dzīvi! Cenšos ēst mazas porcijas, bet bieži. Dienas laikā piecas reizes ieturu maltīti,» viņa atklāj.

Lai būtu formā un sekotu līdzi saviesīgās dzīves aktualitātēm, Ilze teic, ka regulāri apmeklē visas atklāšanas un pasākumus. Jurkāne arī iedvesmojas no sava dzīves moto: «Caur cilvēku savstarpēju mīlestību mēs ejam uz gaismu!» «Es tā arī visiem novēlu domāt. Dzīvi vajag baudīt! Neraugoties uz visu, ko esmu pārdzīvojusi, es tiešām priecājos, nevis raudu. Man ir ļoti daudz cilvēku, kas mani mīl. Domāju, ka mans vīrs Jānis arī mani vienmēr mīlēs. To es zinu, ka mīlestība, starp citu, nekur nepazūd. Mēs joprojām sazināmies,» viņa nosaka.