Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Krivāns nevar šķirties, jo pārāk daudz investējis sievā

Slēdz, kuru TV kanālu gribi, visur priekšā Leons Krivāns. Aktieris šobrīd spēlē gan seriālā «UgunsGrēks», gan «Sirdsmīļā Monika» © LNT publicitātes foto

Populāro seriālu «Sirdsmīļā Monika» un «UgunsGrēks» atraktīvais aktieris Leons Krivāns, viesojoties «Rīga TV24» raidījumā «Rampas ugunis», atklāj, ka šogad nosvinējis 55 gadu kāzu jubileju. Tad, kad viņam jautājot, vai nešķirsies no sievas, viņš smaidot atbild: «Bet es esmu viņā tik daudz investējis...»

Leons Krivāns dzīvo kopā ar ģimeni paša un tēva Aleksandra savulaik celtajā mājā Purvciemā Rīgā. 1960. gadā, būdams jaunais aktieris, viņš apprecējās ar meiteni, vārdā Guna. «Bijām jau vairākus gadus draudzējušies, un sapratu, ka jāprecas. Atceros, bildināju viņu uz Gaisa tilta,» stāsta Krivāns. Lai gan padomju laikā baznīcās cilvēki laulājas reti, Leons un Guna viens otram jāvārdu teica tieši baznīcā. «Viņa tā gribēja, un es piekritu. Baznīcā tomēr ir citādāk, tu soli otram, ka būsi kopā priekos un bēdās, līdz nāve šķirs… Ja tā padomā, tie, kas laulājušies baznīcā un izšķiras, būtībā pārkāpj šo solījumu,» uzskata Krivāns. Kopā ar sievu viņi izaudzinājuši divas meitas, četrus mazbērnus un šogad nosvinējuši zelta kāzas. «Nekādas lielās svinības jau nebija, bet daži draugi bija. Kad citreiz man jautā par sievu, atbildu, ka Guna ir mana pirmā sieva. Tad prasa: un cik tad ir vēl? Es saku, nē, nu viena tikai. Un vai tad nešķirsies? Es šādās reizēs atbildu: «Bet es viņā tik daudz esmu investējis pa šiem gadiem, nu kāda šķiršanās?» Visu naudu, ko nopelnu, atodu sievai. Nu kam tad vēl? Viņa taču labāk zina, kā rīkoties, kur es to likšu?»