Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Santa Didžus mantojusi vectēva čigāna talantus

Vai zinājāt, ka spriganā Leļļu teātra aktrise un triju bērnu māmiņa Santa Didžus spēj paredzēt nākotni un ielūkoties pagātnē. © Ingrīda Punka

Leļļu teātra aktrise Santa Didžus, viesojoties Rīga TV 24 raidījumā «Rampas ugunis», Andrim Kivičam izstāstīja kādu viņa pagātnes notikumu, par ko Andris bija ne pa jokam pārsteigts.

Santas senči ir čigāni un nāk no Sabiles. Kā raidījumā atzina Santa, arī viņa jūtot sevī šo gēnu – līdzīgi kā čigānu sievietes tipina pussolīti vīram no muguras un spēj pareģot notikumus. Uz Andra Kiviča jautājumu, ko viņa var pareģot, Santa sakoncentrējās un tad sāka stāstīt, kā Andris pirms daudziem gadiem dzelzceļa stacijā pazaudējis ģitāru. Kivičs nedaudz precizēja notikumu, sakot, ka nozaudēšana notikusi citā vietā, taču fakts, ka viņš grupas «Z-Scars» laikā patiešām bija pazaudējis ģitāru, bija patiess, un Andris par šo Santas pareģojumu bija pārsteigts. Turpinot iztincināt Santu par čigāniem, Andris jautāja, vai viņai pašai bieži uz ielas pienāk klāt viņas tautības pārstāvji, uz ko Santa atbildēja: «Jā, nāk, bet es parasti atbildu, ka jau pati visu zinu, jo pati esmu čigāniete...»