Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

IESKATIES: satīra par "Madaina" izstādes patieso nopostīšanas iemeslu

© F64

Kamēr ļaudis sociālajos tīklos satraucas par nopostīto izstādi "Maidana cilvēki" un min iespējamos izstādes nopostīšanas iemeslus, tikmēr kāds facebook lietotājs publicējis visai satīrisku joku par šo jautājumu, vedinot domāt alternatīvas teorijas par izstādes izdemolēšanas patiesajiem iemesliem.

– Klau, darīsim tā. Atradīsim pilsētā vietu, kas visiem acu priekšā, bet cilvēku tur nav. Tu domā to pašu, ko es? Pareizi – skvērs pie Ministru kabineta.
– Bet tur taču abās pusēs…
– Liecies mierā! Tur nav pat gājēju pārejas! Noliksim alumīnija rāmīšus ar bildēm. Neko grandiozu, lai tik turas kādu brīdi.
– Bet rudens vēji…
– Liecies mierā! Galvenais, lai nekrīt zemē paši. Tad visu to sagāzīsim un nofilmēsim ar PRO kameru. Ne naktī, protams. Pa dienu.
– Bet tur taču Ministru kabi…
– Liecies mierā! Tur jau tā sāls – Ministru kabinets. Būs kā miera ostā. Tad palaidīsim ziņu. Pārcelsim bildītes citā galā. Sagāzīsim vēlreiz.
– Bet radīsies jautājumi…
– Liecies mierā! Izsludināsim meklēšanu, tad citēsim vēstnieku, tad kaut ko par brīvību, tad par solidaritāti, tad par provokācijām, tad noķersim gāzējus, tad sodīsim licējus.
– Bet pazūd jebkāda jēga!
– Liecies mierā! Lai skribenti un plebeji ņemas. Gan pūlis sapratīs to, ko mēs neizdomājām līdz galam.

/Verners Timoško/

Avots: https://www.facebook.com/verners.timosko/posts/10206714496013423