Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Pa Filipa Kirkorova bērnības takām

© scanpix

  Kaut arī Filipa Kirkorova saspringtajā darbā grafikā ir ļoti grūti atrast kādu brīvbrīdi, mūziķis tomēr pamanījās kopā ar saviem bērniem – četrgadīgo meitiņu Allu Viktoriju un trīsgadīgo dēlēnu Martinu, pavadīt atvaļinājumu savā dzimtajā pilsētā Varnā, Bulgārijā.

Bērni sava tēva dzimtenē pavadīja veselus trīs mēnešus, plunčājoties jūrā un rotaļājoties kūrortpilsētas Varnas slavenajās zelta pludmalēs. Kirkorovs sociālās vietnes «Instagram» profilā neslēpa prieku par to, ka viņa bērnības dienu iemīļotās vietas Bulgārijā nu kļuvušas par viņa bērnu atpūtas vietām. Dziedātājs pie saviem mazuļiem devās katru reizi, kad viņam izbrīvējās kāda diena. Savukārt septembrī Kirkorovam izdevās izbaudīt tā saukto samtaino sezonu. Tiesa, runā, ka šīs atpūtas dēļ kopā ar bērniem mūziķis bija spiests atteikties no vieskoncertiem. Taču tas bija tā vērts!

Martins un Alla Viktorija sadzīvo ļoti draudzīgi. Bērniem ir tikai septiņu mēnešu starpība, un viņi ir pieraduši vienmēr būt kopā – gan spēlējoties, gan tētim rokās. Lielākoties mazuļi pavada laiku kopā ar auklītēm un tanti Mariju, kura palīdz pieskatīt un aprūpēt bērnus. Toties, tiklīdz pārrodas tētis, pat visparastākā diena bērniem pārvēršas spilgtā un neaizmirstamā piedzīvojumā.

Šogad Filips Kirkorovs, gluži tāpat kā viņa bijusī sieva Alla Pugačova, iekārtoja savus bērnus dārziņā.

Modes apģērbu karalis

23. septembrī Filips Kirkorovs Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā atklāja nu jau savu otru apģērbu veikalu «Phill4You», kurā plāno tirgot arī talantīgu baltkrievu modes mākslinieku darinātos tērpus.

Divus mēnešus veikals strādāja testa režīmā. Jaunatvērtajā veikalā var iegādāties apģērbus un aksesuārus no tādiem slaveniem ražotājiem kā «John Galliano», «Dolce&Gabbana», «Frankie Morello» un citi. Īpašu vietu veikalā ieņem baltkrievu dizaineres Jūlijas Latuškinas speciāli «Phill4You» radīta apģērbu kolekcija. Starp citu, katru apģērba gabalu savam veikalam Filips Kirkorovs atlasa personīgi, neuzticoties sagādniekiem. Turpat blakus apģērbu veikalam dziedātājs atvēris arī kafejnīcu «Food4You». Abas telpas šķir tikai stiklotas durvis.

Savu pirmo apģērbu veikalu Filips Kirkorovs atklāja Maskavā pirms dažiem gadiem. Ne mazāk slavens par pašu veikalu ir arī uz to vedošais gaitenis, ko mākslinieks pārvērtis īstā šovbiznesa muzejā. Šeit kā eksponāti izstādīti Krievijas estrādes zvaigžņu leģendārie skatuves tērpi.

Kirkorova vistas aklums

Augustā savulaik slavenajā pionieru nometnē «Arteks» norisinājās dziesmu konkurss «Bērnu jaunais vilnis», kura goda žūrijas rindas kuplināja arī Filips Kirkorovs. Dziedātāju bieži varēja redzēt kopā ar spēcīgiem jaunekļiem, kuriem viņš turējās pie rokas. Acīgākie žurnālisti pamanīja, ka, iestājoties krēslai, popmūzikas karalis burtiski neko neredz.

Viss noskaidrojās, kad kādu vakaru pie mākslinieka vēlējās pieiet sasveicināties Igora Krutoja uzņēmuma ARS darbinieks Ivans Īzaks, kuru Kirkorovs neatpazina un ļoti nobijās, bet viņa miesassargi nekavējoties vīrieti nogāza zemē un uz muguras izgrieza rokas. Drīz vien noskaidrojās vīrieša personība, bet viņš bija ļoti dusmīgs par apsargu brutālo uzvedību. Savukārt Filips Kirkorovs ilgi atvainojās un skaidroja, kādēļ tā notika. Tad arī žurnālisti noklausījās mūziķa stāstīto par to, ka, iestājoties krēslai, viņš gandrīz neko neredz, bet spēcīgie jaunekļi ir viņa pavadoņi. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka Kirkorovs sirgst ar tā saukto vistas aklumu – redzes traucējumiem, kas rodas, iestājoties tumsai.