Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Alla Pugačova izskatās par desmit gadiem jaunāka

© Instagram

    No 2. līdz 11. oktobrim Krievijas kūrortpilsētā Sočos notiks jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2015», kas iepriekšējos 13 gadus notika pie mums Jūrmalā, taču pēc tam, kad Latvijas Ārlietu ministrija pērn neilgi pirms konkursa sākuma melnajā sarakstā iekļāva trīs slavenus Krievijas estrādes māksliniekus – Josifu Kobzonu, Valēriju un Oļegu Gazmanovu, «Jaunā viļņa» dibinātājs un patrons Igors Krutojs apvainojās un paziņoja, ka konkurss pamet Jūrmalu un pārceļas uz Sočiem. Jāteic, ka skatītāji pārsvarā koncertus apmeklē ne jau jauno izpildītāju dēļ, bet lai paklausītos un paskatītos uz pārbaudītām vērtībām – Krievijas estrādes leģendām. Vislabākā ēsma, uz ko allaž uzķeras ierindas mūzikas mīļotāji, ir kaimiņvalsts popmūzikas karaliene un karalis, bijušie laulātie Alla Pugačova un Filips Kirkorovs, kuri viesu statusā ir konkursa neatņemama sastāvdaļa. Piedāvājam īsu ieskatu, kas pēdējā laikā noticis šo divu leģendāro mūziķu dzīvē.

Izceļ savas slaidās kājas

Pēdējā laikā Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova (66) piedzīvojusi neticamas vizuālās pārmaiņas un nu izskatās vismaz par 10 gadiem jaunāka. Žurnālisti izteikuši dažādus minējumus par to, ar ko izskaidrojams mākslinieces lieliskais izskats, līdz skaidrību ieviesa šovbiznesa zvaigžņu stilists Ališers, kurš atklāja Pugačovas pārvērtību noslēpumus.

Tēla veidošanas speciālists pastāstīja, ka dziedātāja nekad nav bijusi liela sportiste, taču pēdējā laikā viņa piespiež sevi daudz staigāt un peldas baseinā, kas atrodas viņas pilī Piemaskavas ciematiņā Grjazi. Abas šīs aktivitātes palīdz labā formā uzturēt figūru un stiprina sirdi. Savu artavu, protams, dod arī veselīgs uzturs un vīra parodiju meistara Maksima Galkina rūpes. Turklāt Ališers primadonnai ieteicis pamainīt ģērbšanās stilu. Viņš Allai ieteica nēsāt apspīlētas bikses, kas izceltu viņas slaidās kājas, nevis vīstīties ierastajos paltrakos, kas dziedātāju padara vizuāli kuplu un nepievilcīgu.

Neilgi pirms jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2015» Ališers un Alla Pugačova paziņoja, ka saviem daudzajiem talanta pielūdzējiem gatavo pārsteigumu, kas, visticamāk, būs mākslinieces jaunais satriecošais tēls. Starp citu, Igors Krutojs atklāja, ka šogad katru konkursa dienu atklās tieši Alla Pugačova.

Primadonna dzīvos Izraēlā?!

Septembra sākumā daudz runāja par to, ka Alla Pugačova un Maksims Galkins kopā ar bērniem Hariju un Elizabeti noskatījuši nekustamo īpašumu Izraēlā un nolēmuši pārcelties uz pastāvīgu dzīvi Apsolītajā Zemē. Kāda vietējā nekustamo īpašumu aģente žurnālistiem pat izrādīja savrupmāju, ko it kā vēlas iegādāties mūziķe. 650 kvadrātmetru trīsstāvu māja atrodas uz 1300 kvadrātmetrus liela iežogota zemes gabala elitārā rajonā Keisarijā. Visi kaimiņi ir turīgi ļaudis ar priekšzīmīgu reputāciju. Mājā ir piecus metrus augsti logi, vairākas guļamistabas un bērnistabas, kā arī liela viesistaba, sauna, mini kinoteātris un biljarda zāle, turklāt viss aprīkojums, izgatavots pēc individuāla pasūtījuma, bet mēbeles ir dizaineru roku darbs. Šo grezno mitekli Allai Pugačovai piedāvāja iegādāties par septiņiem miljoniem dolāru. Tiesa, primadonna kategoriski noliedz baumas par viņas it kā pārvākšanos uz Izraēlu. Viņa apstiprināja faktu, ka jau trīs gadus brauc atpūsties uz šo Tuvo Austrumu valsti, kur īrē ļoti greznu villu, taču, kā saka pati Pugačova – kur atpūšas, tur nedzīvo.

Par palikšanu Krievijā liecina arī tāds fakts, ka Galkins un Pugačova savus dvīnīšus Hariju un Elizabeti iekārtojuši bērnu dārzā. Primadonna pat izlēmusi, pēc kādas izglītības sistēmas viņa vēlas, lai augtu viņas bērni. Dziedātāja uzskata, ka Montesori sistēma, kurā nav sacensības bērnu starpā, ir ideāli piemērota audzināšanai.

Parāds nav brālis

Allu Pugačovu skārušas kārtējās nedienas naudas lietās. Proti, māksliniece iesniegusi tiesā prasību par parāda piedziņu no savas bijušās audzēknes televīzijas projektā «Allas Pugačovas Zvaigžņu fabrika 5» Irsoni Kodikovu, kura vēlāk kļuva par Pugačovas biznesa partneri. Irsone Kudikova (īstajā vārdā Irina Nusinova) sava biznesa attīstībai no primadonnas aizņēmās septiņus miljonus rubļu un 200 000 dolāru, ko tā arī neatdeva. Bez šī parāda dziedātāja pieprasa apmaksāt arī kavējuma procentus, kuru kopējā summa ir 2,5 miljoni rubļu un 50 000 dolāru. Savulaik Alla Pugačova un Irsone Kudikova kopīgi atklāja bērnu profesionālās daiļrades attīstības skolu «Future Star» un bērnu dārzu angļu valodā. Taču 2014. gadā dziedātājas pamatīgi sastrīdējās un sadalīja biznesu.