Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Precību šova dalībniece Zanda Štrausa beidzot svin kāzas

Līgava un līgavainis iesvēta jaunos laulības riņķus ar akas ūdeni. © Zandas Štrausas privātais arhīvs

TV3 šova «Precos ar svešinieku!» dalībniece, uzņēmēja Zanda Štrausa Sabiles novada Virbu muižas parkā teikusi jāvārdu savam mīļotajam vīrietim – Jānim Kristovicam.

«Kāzu svinības bija plānotas muižā, tā arī atvieglojot mums un viesiem pārbraucienus un lieku nogurumu. Ceremonija notika pie strūklakas, kura tika dekorēta ar ziediem, ļoti jaukā un romantiskā gaisotnē. Pēc ceremonijas devāmies nelielā izbraucienā zirga pajūgā,» ar kāzu ceremonijas norisi iepazīstina jaunā sieva Zanda Štrausa, kas pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu – Kristovica.

«Ar vīru pazīstami esam pusotru gadu. Iepazināmies manā darbavietā tūrisma un atpūtas centrā «Plosti», kad viņš bija atbraucis atpūsties ar draugiem. Vīra draugi bija man pazīstami cilvēki. Tā sākām pamazām sarakstīties un iepazīt viens otru tuvāk. Kopā esam neilgi un uzreiz arī nolēmām apprecēties, lai veidotu stipru un noturīgu ģimeni, jo visu vēlējāmies darīt pareizi,» stāsta uzņēmēja.

Līgavas kleita tika piemeklēta muižas stilam: «Sākumā izvēlējāmies ceremonijas vietu, kam tika pieskaņots viss pārējais – kleita, dekori, krāsu toņi, ēdiens, galda kartes, ziedi un līgavas pušķis. Kleitu sākumā vēlējos iznomāt, līdz ar to arī piedāvājuma klāsts nebija tik plašs. Kad uzlaikoju kleitu, uzreiz sapratu, ka šī ir īstā kleita un vēlos tieši šo kleitu. Biju izvēlējusies pareizo tērpu, ko apliecināja vīra un viesu komplimenti, mani ieraugot. Tā kā kāzas plānojām un organizējām visu paši, arī kopējo kāzu norisi un atmosfēru veidojām paši.»

Zanda atzina, ka pēc kāzām vairs nevēlas piedalīties nekādos TV šovos vai citos šāda veida izaicinājumos: «Šis bija ļoti smags pārbaudījums, ko vēlos aizmirst un dzīvot tālāk mierīgu ģimenes dzīvi.»