Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Augusta skatītākais raidījums - “Es mīlu tevi, Latvija!”

© F64

Pētījumu kompānija TNS ir apkopojusi 2015. gada augusta TV kanālu auditorijas un skatītāko TV programmu TOP20. Skatītākais kanāls šī gada augustā bija TV3, kura vērošanai veltīti 9,8% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bija kanāls LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 9%. Savukārt trešajā vietā ar skatīšanās laika daļu 8,9% bija kanāls PBK.

Augustā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji 4 stundas un 44 minūtes dienā, kas bija par 4 minūtēm mazāk nekā jūlijā.

Skatītāka TV programma šī gada augustā bija šovs “Es mīlu tevi, Latvija!” kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 9,1% jeb 179,6 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Topa otrajā un trešajā vietā kanāla LTV1 programmas – “Panorāma (Svētdienā)” un “de facto”, katru šo programmu vēroja vidēji 6,5% jeb 128 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Ceturtā skatītākā programma augustā bija “Ekstrasensu cīņas 15” kanālā TV3, kuras vēroja vidēji 6,3% jeb 125,1 tūkstotis Latvijas iedzīvotāju. Savukārt topa piektajā vietā -  “TV3 Laika ziņas”, kuras  vēroja vidēji 6,3% jeb 124,3 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.