Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Britnija Spīrsa jauniešu tusiņā parāda tvirtās krūtis

Atzinīgus komplimentus Britnija izpelnījās par savu frizūru, jo blondās matu cirtas dziedātāja bija rotaļīgi ietonējusi zilā un violetā krāsā. Taču uz viņas tvirto krūšu fona frizūra palika otrajā plānā. © scanpix

Katru gadu telekompānija «Fox» piešķir balvas slavenībām, kuras izpelnījušās vislielāko atzinību 13 līdz 18 gadu vecu jauniešu vidū. «Teen Choice Awards» balvas ceremonijā, kas norisinājās 16. augustā Kalifornijā, vislielāko uzmanību izpelnījās jauniešu elks un kādreiz par popmūzikas princesi dēvētā dziedātāja Britnija Spīrsa. Viņa bija uzvilkusi tērpu, kas atsedza dziedātājas krūtis.

Pasākuma laikā Britnija Spīrsa saņēma «Stila ikonas» balvu un, lai apliecinātu pelnīto statusu, pārsteidza skatītājus ar savu izskatu. Spīrsa nereti ir kritizēta par savu seksīgi atkailinošo apģērbu izvēli un ģērbšanās gaumi, taču drosmes trūkumu 33 gadus vecajai popzvaigznei un divu dēlu māmiņai pārmest nevar. Uz jauniešu tusiņu Spīrsa ieradās superīsā un kuplā kleitiņā, kas atsedza zvaigznes lieliskās kājas. Taču ar kleitas augšdaļu popmūzikas princese gan esot mazliet pāršāvusi pār strīpu, uzskata modes eksperti. Modes nama «Mikael D» 2015. gada rudens kolekcijas tērpam bija tik ļoti dziļš dekoltē, ka tas atsedza zvaigznes krūtis un apaļumus līdz pat nabai. Daudzi pauda viedokli, ka būt uzmanības centrā vai demonstrēt savas atgūtās formas alkstošā zvaigzne šoreiz atļāvusies pārāk nepieklājīgi atkailinošu tērpu bērnu pasākumam.