Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

INTERESANTI: Kāds tu kļūsti alkohola ietekmē?

© scanpix

Misūri universitātes psihologi vērienīgā pētījumā noskaidrojuši četrus veidus, kā alkohols var iespaidot cilvēka personību, ziņo ārzemju mediji.

Pirms noskaidro, kurš personāžs atbilst tev, kad lieto alkoholu, atgādinām, ka pārmērīga alkohola lietošana var būt kaitīga jūsu veselībai!

1. Ernests Hemingvejs

Šajā grupā ietilpst lielākā daļa cilvēku. Kā zināms, rakstnieks Ernests Hemingvejs savulaik lielījies, ka var dzert, cik daudz viskija vien vēlas, un nepiedzerties. Alkohola iespaidā šī tipa cilvēki, šķiet, daudz nemainās.

2. Mērija Popinsa

Ļoti adekvāts un atbildīgs alkohola patērētājs, kurš grādīgo dzērienu ietekmē paliek tikai runīgāks, atklātāks un draudzīgāks.

3. Trakais profesors

Līdzīgi kā trakais profesors slavenajā komēdijā ar Ediju Mērfiju, šī tipa cilvēki parasti ir intraverti, taču alkohola ietekmē paliek atvērtāki, sāk vairāk runāt un "atvērties".

4. Misters Haids

Kā stāstā par doktoru Džekilu un mistera Haidu, šī tipa alkohola patērētāja personība var negaidīti mainīties līdz nepazīšanai. Šie cilvēki alkohola ietekmē var kļūt bezatbildīgi, naidīgi un pat bīstami.