Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: Kādā dzīves pozīcijā tu šobrīd atrodies?

© Adme

Pazīstamais britu psihologs Pips Vilsons savulaik šo testu radīja skolēniem, lai noskaidrotu, cik labi tie iejutušies skolas vidē pirmo trīs gadu laikā, taču izrādījies, ka šis tests viesis interesi arī starp pieaugušajiem.

Testu izpildīt ir ļoti vienkārši:

Kopumā būs jāizvēlas divi cilvēciņi- pirmais, kas tavuprāt atbilst tavām pašreizējām sajūtām. Savukārt izvēloties otru, jāiztējojas, kurš no šiem cilvēciņiem tu vēlētos būt!

* 1., 3., 6. vai 7.- tevi nebaida grūtības un šķēršļi, jo esi mērķtiecīgs un darīsi visu, lai sasniegtu vēlamo rezultātu.
* 2., 11., 12., 17., 18. vai 19.- tu esi ļoti sabiedrisks, neliedz atbalstu un palīdzību draugiem, kad tas nepieciešams.
* 4.- tu esi ar noteiktu dzīves pozīciju un esi nolēmis dzīvē daudz sasniegt, taču nevēlies to darīt ar lielu piepūli.
* 5. — dzīves nogurdināts, šajā brīdī, iespējams, vājš un piekusis cilvēks, kuram trūkst dzīvesspēka.
* 9. — tu esi dzīvespriecīgs, mīli daudz priecāties un izklaidēties.
* 13. vai 21. — tu bieži vien izvairies no citu cilvēku sabiedrības, esi noslēgts. Cilvēkus, kuri izvēlas cilvēciņu ar šo numuru, mēdz mocīt arī iekšējā trauksme un nemiers.
* 8. — šo figūriņu izvēlas tie, kuriem ir nosliece uz pašanalīzi, tendenci iegrimt savā pasaulē, norobežojoties no apkārtējās vides.  
* 10. vai 15. — tu esi apmierināts, savā dzīvē atrodies komfortablā stāvoklī, normāli adaptējoties pašreizējiem apstākļiem.
* 14. — tev ir tieksme krist emocionālās "bedrēs" un piedzīvot iekšējas krīzes situācijas. 
* 20.- šo cilvēciņu visbiežāk izvēlas cilvēki ar pārāk augstu pašvērtējumu. Tu esi dzimis līderis un automātiski sagaidi, ka tavu viedokli ņems vērā un uzskatīs par vispareizāko.
*16.- tu esi noguris no nepieciešamības visu laiku kādu atbalstīt, bet, ja redzi, ka zīmējumā 17. cilvēciņš tevi apskauj- tu visdrīzāk esi cilvēks, kurš sevi uzskata par tādu, kam apkārtējie pievērš uzmanību- tu jūties, it kā visi tevi mīl un vēlas apskaut.