Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kazāks, Simsons un Lāce meklē mājas patversmes suņiem – senioriem

Tirdzniecības kompleksa «Spice» direktore Iveta Lāce un miermīlīgi draudzīgais patversmes suņuks seniors. © publicitātes foto

Pie sabiedrības vērsušies mūziķis Kārlis Kazāks, TV3 spēles «Superbingo» vadītājs Armands Simsons, tirdzniecības kompleksa «Spice» direktore Iveta Lāce un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone ar lūgumu pieņemt no dzīvnieku patversmes padzīvojušu suni, nevis mazu kucēnu.

Tirdzniecības centrā «Spice Home» atklāta fotogrāfa Kaspara Volonta izstāde «8 virs 8», kas veltīta dzīvnieku patversmes «Labās mājas» suņu senioriem. Izstādes atklāšanā piedalījās arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri četrkājaino draugu mīļotājiem atgādināja, ka dzīvnieki, kas vecāki par astoņiem gadiem, ir vienlīdz mīlami kā pāris mēnešus veci suņuki.

«Ar šo izstādi gribam parādīt, ka arī pusmūžu sasnieguši četrkājainie draugi ir uzticami, jauki un ilgojas pēc mājām. Domāju, ka Kasparam Volontam lieliski izdevies parādīt pieaugušu suņu dabu – tie ir dzīvespriecīgi rotaļu biedri bērniem, uzcītīgi sargi un vienkārši labi draugi. Draugi, kuri pelnījuši dzīves otro pusi pavadīt ģimenē, nevis patversmē,» atzina «Spices» direktore Iveta Lāce.