Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

SMIEKLĪGI: Bērnu izteicienu "pērles"

© F64

Piedāvājam uzlabot garastāvokli ar dažām no neskaitāmajām smieklīgajām bērnu "pērlēm", ar kurām cilvēki dalījušies sociālajos tīklos!

* Mans boss teica manam dēlam: "Tiksimies vēlāk, paliec mazs!" un mans piecus gadus vecais dēls atbildēja: "Labi, bet tu paliec resns!"

Ēdam pusdienas... Mēģinu iekārdināt ar zupiņu 3 gadīgo Dāvidu, sakot: "Mmm... Cik garšīga..." Dāvids nopietni: "Pati uztaisa un pēc tam brīnās!"

* Līna (4 gadi) strīdas ar brāli (12 gadi) par vecumu. Brālis paliek dusmīgs un saka: "Es jau esmu pusaudzis!" Līna tūlīt atbild: "Bet es esmu četraudzis!"

* Līva ņaud. Rūdis (8 gadi) klausās, tad saka: "Dod kaķu - latviešu vārdnīcu, citādi neko nevar saprast!"

* Tante skatījās brāļameitas bērnības bildes un sacīja: "Ai, kāds bumbulītis tu biji". Taču 10 gadus vecā brāļa meita neapjuka un teica: "Kurš nu tagad runātu."

* Nesen pārtvēru zīmīti starp divām otrklasniecēm, kurā bija rakstīts: "Kaut gumijlācīši piečurātu tavus matus, kamēr guli!"

Emīls (5 gadi) ar omi brauc uz slimnīcu apciemot onkuli un viņa kā cienastu pērk mandarīnus. Emīls: "Nepērc, viņam tāpat nepalīdzēs."

*  Lielais puika: "Uz ko tu blenz, neglīteni?" 

   Mazais: " Tieši uz to arī skatos!"

* Mazs zēns pirmo reizi ierauga lidojam stārķi un jautā vecākai māsai: "Kas tas tāds?" Māsa apnicīgajam brālim nikni atcērt: "Neredzi, zilonis lido!" Paiet laiks... Un vienu dienu zēns nopietnā balsī skaļi sauc mammu: "Mām, nāc skaties, re kur Zilonis lido!"

* Svētdienas vakarā Agnesīte sacenšas skriešanā ar trusīti. Mazā Agnesīte, apdzinusi trusīti, priecīga: "Urrā, es apsteidzu trusīti, tagad es esmu ātrākais dzīvnieks pasaulē!"