Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

IESKATIES: Kāda puiša vēstījums Latvijas meitenēm

© F64

Sociālajā tīklā Facebook lielu popularitāti ieguvis kāda puiša vēstījums meitenēm.

"Meitenes, lai izdarītu pareizo izvēli, ir nepieciešams saprast, ka cienīgs nav tas, kurš dāvā jums 101 rozi, kā 21.gadsimta mīlestības simbolu, ne tas kuru jūs gaidāt i-netā onlinā, ne tas kurš aizliedz jums “ elpot” , ne tas kurš jums sastāsta pilnas ausis ar itāļu mīlvārdiņiem un pat ne tas, kurš sola jums mūžigu mīlu.

Cienīgs ir tas, kurš ciena jūs, kurš dara vairāk kā saka, kuram uztrauc kur esat , kā jums, vai paēdusi un apģērbusies silti, kuram uztrauc ne tikai jūsu lietas , bet arī jūsu ģimene. Vīrietis, kurš patiesi mīl, nekad nepadodas, nekad jūs neatstās, pat ja viņš nespēs būt blakus- blakus būs viņa draugi.

Vīrietis, kurš mīl- neiesēdinās jūs būrītī, jo viņš ir jūs izvēlējies un zin, uz ko jūs esat spējīgas un uz ko nē, bet ļaus jums lidot un nemanāmi būs blakus un sargās jūs. Cienīgs vīrietis nekad nekrāps, vienmēr slavinās jūs citu priekšā, bet uz kļūdām norādīs tikai kad būsiet divatā. Viņš vienmēr centīsies būt labāks rītdien, ne kā šodien, jo jūs esat pelnījušas labāko. Un dēļ tā mīļās meitenes vajadzētu un vajag būt ideālai: mīlēt, cienīt, uzticēties, un vienmēr tiekties rīt būt labākai kā šodien. Cieniet sevi un jūs tiksiet cienīti," raksta Uģis Kuģis.