Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Vai Vārpiņa saņēmusi draudus? Ik uz soļa viņai seko miesassargs

Agnese Vārpiņa beidzamā laikā arvien biežāk sabiedrībā iziet ar uzņēmēju Andri, kuram pieder apsardzes, transfēra pakalpojumu bizness. «Positivus» festivālā Agnese ne tikai strādāja, veidojot TV3 ziņu sižetu, bet arī pavadīja laiku kopā ar dēlēnu Ričardu un draugu Andri. © Vakara Ziņu arhīvs

Apburošā TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa (36) beidzamā laikā saviesīgus pasākumus apmeklē spēcīga, muskuļota vīrieša sabiedrībā. Ļaudis sačukstas, ka Agnesei laikam draud briesmas, tādēļ viņa sabiedrībā iziet miesassarga pavadībā. Tik tiešām atlētiskais vīrietis Andris (48) ir saistīts ar apsardzes nodrošināšanu un vada uzņēmumu «Wolverine security».

Darījuma rakstura attiecības

»Vakara Ziņas« jūlija sākumā Agnesi Vārpiņu sastapa Rundāles pils Senās mūzikas galā koncertā. Pa pils teritoriju Agnese pārvietojās Andra pavadībā. Atlētiskais vīrietis rūpējās par Agneses labsajūtu un neatkāpās no viņas ne soli. Varētu padomāt, ka abu starpā ir tikai darījuma rakstura attiecības un Andris apsargā daiļo ziņu moderatori. Turklāt Andra uzņēmums «Wolverine Security» savus klientus nodrošina ar luksusa klases automašīnu un šoferi jebkurā laikā un vietā. Savulaik »Vakara Ziņām« par līdzīgu pakalpojumu izmantošanu stāstīja dziedātāja Samanta Tīna, kuru šoferis vizināja uz koncertiem pa dzimto Latviju, kā arī uz uzstāšanos Lietuvā un Igaunijā.

Uz festivālu dodas trijatā

Taču aizvadītās nedēļas nogalē Agnese ar dēlēnu Ričardu un Andri bija devušies uz karstāko vasaras mūzikas festivālu «Positivus», kas norisinājās Salacgrīvā. Un abu izturēšanās neliecināja, ka viņu starpā ir tikai darījuma attiecības. Tiesa gan, pāris ļoti vairījās no fotokameras. Līdzko pamanīja pret sevi vērstu foto objektīvu, tā abi steidza katrs uz savu pusi. Agnese «Positivus» festivāla laikā veidoja tiešraidi TV3 ziņām. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Agnese pastāstīja, ka vairs nav izklaides portāla bobe.me galvenā redaktore, jo atteikusies no šī darba. Tādēļ visu savu uzmanību koncentrē darbam TV3. «Positivus» mediju teltī, kur kuplā skaitā rosījās Latvijas preses izdevumu pārstāvji, veidojot materiālus par festivālu, Agnese uzkavējās kopā ar dēlu, bet Andris tikmēr ārpus telts pļāpāja ar paziņām.

Brīvos brīžus Agnese festivālā vadīja kopa ar dēlu Ričardu un Andri. Turklāt Andris šoreiz neizskatījās kā pildot darba pienākumus, jo, vērojot koncertus, viņš veldzējās ar miestiņu. Tovakar Agnese pastāstīja, ka nenakšņo uz vietas Salacgrīvā, bet pati katru vakaru stūrē automašīnu, lai dotos uz mājām Pierīgā. Pirmajā festivāla vakarā, kārtīgi izlēkājies grupas «Placebo» koncertā, dēlēns, kas esot liels rokmūzikas mīļotājs, dodoties mājupceļā, bija aizmidzis pirmajās piecās minūtēs.

Jūrmalā abi ierodas skaisti saposušies

Tikko kā iepriekšējā vakarā bija noslēdzies «Positivus», tā Agnese ar Andri jau nākamajā dienā ieradās Jūrmalā uz Dzintaru koncertzālē notiekošo Jūrmalas festivāla atklāšanas koncertu. Lai arī laiks bija auksts un vējains, Agnese bija tērpusies vasarīgā kleitā, kas izcēla viņas lielisko figūru un slaidās kājas. Savukārt pavadonis bija izvēlējies elegantu uzvalku. Pamanījuši pret sevi vērstās fotokameras, pāris momentā pašķīrās. Pēc koncerta gan abi nesteidzās tūlīt prom, bet uzkavējās pie Dzintaru koncertzāles, kur tērzēja ar paziņām. Jau vēlāk Agnese ar Andri aizsteidzās uz autostāvvietu. Andris dāmai atvēra durvis un tikai tad pats iesēdās tumšas krāsas «Mercedes-Benz» automašīnā. Pēc pasākuma, vaicājot Agnesei, vai viņai izveidojušās jaunas un romantiskas attiecības, apburošā ziņu moderatore paskaidroja, ka savu privāto dzīvi nekomentēs un arī par vīrieti, ar kuru kopā redzēta sabiedrībā, neteiks ne vārda.