Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Pugačovas un Galkina dvīņi – savu vecāku kopijas

Mazā Līzīte ir ļoti līdzīga savai mammai Allai Pugačovai bērnībā. © EKRĀNŠĀVIŅI NO KP.RU

  18. jūnijā savu 39. dzimšanas dienu nosvinēja Allas Pugačovas vīrs, Krievijā plaši pazīstamais humorists un TV raidījumu vadītājs Maksims Galkins. Šajā pašā dienā zvaigžņotā pāra bērni – Harijs un Elizabete – svinēja gada un deviņu mēnešu jubileju. Svinību priekšvakarā Pugačova kopā ar bērniem atgriezās Krievijā no Izraēlas, kur pavadīja beidzamos trīs mēnešus. Līdz ar to ballītes viesiem bija iespēja tuvāk iepazīties ar brīnumjaukajiem dvīnīšiem.  

Pugačovas un Galkina pilī, kas atrodas ciematā ar interesanto nosaukumu Grjaz (lat. – Dubļi), bija ieradušies Elizabetes krusttēvs mūziķis Igors Nikolajevs ar sievu, Harija krustmāte dizainere Mila Stavicka, Allas Pugačovas bijušais vīrs Filips Kirkorovs un citi ģimenei tuvi draugi, no kuriem daži mazuļus redzēja pirmo reizi.

Mila Stavicka atzina, ka svinības bija izdevušās ļoti sirsnīgas. Kamēr pieaugušie mielojušies ar šašliku, kartupeļiem un siļķi, dvīnīši spēlējās pie savrupmājas uzceltajā bērnu rotaļlaukumā auklīšu uzraudzībā. Stavicka bērniem uzdāvināja bezpedāļu velosipēdus.

Abām guvernantēm, kas pieskata bērnus, ir pedagoģiskā izglītība. Viņas bērniem māca zīmēt, lasīt, rakstīt un dziedāt. Ļoti iespējams, ka ar laiku Harijs un Līzīte sāks apmeklēt teatrāli radošo studiju, ko nodibinājusi viņu mamma. Alla Pugačova atklāj, ka pret dvīnīšiem nedrīkst izturēties ar stingrību, tikai ar mīlestību. Primadonna arī atzīstas, ka tagad viņa burtiski peldas šajā maigajā, bērnišķīgajā enerģijā un ka tikai bērni viņu notur virs ūdens. Pugačova vēlas nodzīvot, līdz bērni sasniegs 13 gadu vecumu, lai visi kopā varētu iziet sabiedrībā.

Alla Pugačova un Maksims Galkins ir bioloģiskie vecāki dvīnīšiem, kurus iznēsāja un laida pasaulē surogātmāte. Pirms 13 gadiem primadonna iesaldēja savas olšūnas, kas līdz liktenīgajam lēmumam par pēcnācēju radīšanu glabājās vienā no Maskavas klīnikām. Galkins bija ļoti laimīgs, uzzinot, ka viņiem ar sievu var būt kopīgi bērni. Tagad, kad Harijs un Elizabete ir paaugušies, viņi ļoti līdzinās saviem vecākiem bērnībā.