Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

"Positivus" uzsāk televīzijas pārraides

© f64

No trešdienas, 1. jūlija, pulksten 21 „Lattelecom” klientiem visā Latvijā būs pieejams īpašs Baltijas lielākajam festivālam „Positivus” veltīts televīzijas kanāls – „360TV Positivus”.

Skatītājiem būs iespēja skatīties šī un pagājušā gada labākos koncertus, tiešraides no vairākām skatuvēm, intervijas ar festivāla māksliniekiem, turklāt pirmoreiz ar sociālo tīklu kontiem piedalīties satura veidošanā. Kanāls darbosies līdz 2. augustam. Kā informēja „Lattelecom” valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis pērn, kad šāds kanāls debitēja ēterā, tas sasniedzis ļoti labus rezultātus – ik vakaru to skatījās ap 20 000 mājsaimniecību, līdz ar to tas pārspēja gan „MTV”, gan pašmāju mūzikas kanālu auditorijas skaitu.

„360TV Positivus” kanāla personības būs Artūrs Mednis, Marta Selecka, Elīna Doļģe, Zane Stocka, Gustavs Terzens, Agnese Kleina un citi - viņi rūpēsies par tematiskajiem raidījumiem, savukārt lietotāji ar Twitter un Instagram kontu palīdzību varēs balsot par koncertiem, piedalīties konkursos, kā arī nokļūt TV ekrāna sociālo tīklu joslā, lai savā īpašumā iegūtu festivāla biļetes un citas vērtīgas balvas. Būs arī speciāla rubrika „Izaicini Artūru Medni”- sociālo tīklu lietotāji varēs ierosināt dīdžejam paveikt kādu lietu, tiesa, Mednis jau brīdināja, ka uz visu viņš noteikti „neparakstīsies”, taču preses konferencē pieteiktajiem izaicinājumiem – uzspēlēt ģitāru, kā arī atrast festivāla jaunāko un vecāko apmeklētāju, piekrita,

„Positivus” festivāla rīkotājs Ģirts Majors uzsvēra, ka šogad tiks uzlabota filmēšanas kvalitāte, piemēram, pašu galveno skatuvi filmēs brigāde no Igaunijas, kas strādājusi arī Sočos notikušajās olimpiskajās spēlēs. „Pateicoties sadarbībai ar „Lattelecom”, mēs ejam kopsolī ar laiku – jau otro gadu „Positivus” festivāls paplašina savas robežas, nokļūstot ikviena mājās visā Latvijā ar unikālo kanālu „360 TV Positivus”. Turklāt šogad mūsu TV kanāls kļūs vēl interaktīvāks, ļaujot satura veidošanā piedalīties arī skatītājiem. „Positivus” festivālu mēs veidojam visi kopā un es tiešām priecājos, ka tagad mēs šo kopības sajūtu varēsim izjust visa mēneša garumā.”

„360TV Positivus” pārraidīs 24 stundas diennaktī, piedāvājot īpašu programmu festivāla gaidās, tā norises laikā un pēc noslēguma. Festivāla noskaņu varēs izjust arī mājās vai arī kaut vai sauļojoties pludmalē, jo 21 stundu no visa festivāla laika plānots pieslēgties tiešraidē. Par festivāla norises un apmeklētāju atspoguļojumu rūpēsies raidījums “Dzīvs un pozitīvs”, kā arī Artūrs Mednis ar raidījumu “Positivus dienasgrāmatas”, bet mūzikas cienītājus priecēs koncerti, intervijas ar māksliniekiem un citi jaunumi no „Positivus” teritorijas.