Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Smukulītis Toms Krūzs flirtē ar savu asistenti

Aktieris Toms Krūzs filmas uzņemšanas laukumā atklāti flirtē ar savu palīdzi Emīliju, kurai ir zināma līdzība ar viņa bijušo sievu Keitiju Holmsu. © scanpix

  Acīgākie žurnālisti apgalvo, ka Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs (52) iemīlējies savā palīdzē filmas uzņemšanas laukumā Emīlijā (22), kura ir pārsteidzoši līdzīga viņa bijušajai sievai, aktrisei Keitijai Holmsai.  

Baumo, ka mīlnieki kopā ir ļoti laimīgi un ka lielā gadu starpība viņus it nemaz nemulsina. Uzņemšanas laukumā Emīlija savam priekšniekam un mīļākajam vienā personā izrāda patiesas rūpes – no apģērba noņem katru puteklīti, lietus laikā virs galvas tur lietussargu, bet tveicē pienes vēsu ūdeni. Savukārt Krūzs neslēpjoties visu acu priekšā atklāti flirtē ar savu jauno pielūdzēju.

Pēc aculiecinieku stāstītā, Emīlija, kura veic administratīvos pienākumus, izskatās pēc modeles un arī pati varētu filmēties un, ja slaidajai skaistulītei izdosies apprecēties ar Tomu Krūzu, tad karjera Holivudā meitenei būs nodrošināta.

Internetā regulāri nokļūst paparaci fotoattēli, kuros redzams, kā aktieris «aplido» savu palīdzi. Viņš nemitīgi ar Emīliju komunicē, daudz smejas, tur viņu pie rokas, nemitīgi pieskaras un nenolaiž savu pavedinošo skatienu. Savukārt Emīlija sarunās ar filmēšanas laukumā dežurējošajiem žurnālistiem visu noliedz un apgalvo, ka viņus ar Tomu Krūzu saista tikai un vienīgi darbs.