Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: "Degpunktā" zvaigzne Brante jubileju nosvin ar jauno draugu

Jaunais pāris – Ieva Brante un Andris Ribāks. © f64

Lai arī savas jubilejas LNT raidījuma «Degpunktā» vadītāja Ieva Brante nav radusi atzīmēt ar ballītēm, 28. dzimšanas dienu apburošā blondīne tomēr nosvinēja jaunā drauga starptautiskās autonomas «Avis Latvija» valdes priekšsēdētāja Andra Ribāka sabiedrībā Jūrmalā, pludmales bārā «Diwalli». Turklāt Ieva nodemonstrēja arī savus jaunos tetovējumus.

«Es nekad nesvinu savas dzimšanas dienas, jo nesaprotu, ko man īsti svinēt – vai to, ka palieku vecāka, vai to, ka vēl viens gads ir nolauzts? Šoreiz nolēmu, ka mājās gan šo vakaru nepavadīšu un draugu kompānijā atbraucām uz Jūrmalu baudīt sauli, jo šovasar vasara nelutina ar īpaši tveicīgu laiku. Es paguvu nosauļoties pirms pāris nedēļām atvaļinājuma laikā, ko pavadīju Turcijā,» sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Ieva Brante.

Pludmales bārā «Diwalli» Ieva ar savu jauno draugu Andri ieradās, mīļi sadevusies rokās. Ja pirms gada Ieva sociālajos tīklos uz arbūzu sezonas laiku bija ievietojusi iepazīšanās sludinājumu, uzstādot noteikumu, ka preciniekam jāspēj pārnest mājās smagos pirkumu maisiņus, tagad Ieva var lepoties ar fiziski spēcīgu draugu. Galantais Andris visu vakaru rūpējās par savas simpātiskās draudzenes labsajūtu. Vaicājot Ievai, vai viņa beidzot atradusi stiprinieku, kas spēj smagos arbūzus pārnest mājās, viņa atzina, ka Andrim spēka pietiek. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Andris par draudzību ar Ievu ir lakonisks: «Ievu pazīstu jau ļoti sen, un mums ir lieliskas attiecības.» Vaicājot, vai Andris apņēmies arī gādāt par draudzenes iepirkumu maisiņiem un nesīs mājās pat smagos arbūzus, Andris smejot nosaka, ka abiem ar Ievu ļoti garšojot arbūzi.

Ieva savā dzimšanas dienā bija saposusies vasarīgā kleitā, kas izcēla ne tikai raidījumu vadītājas lielisko formu, bet arī tetovējumus – uz muguras un kājām. «Pirmais tetovējums tapa pirms nepilna gada un man tik ļoti iepatikās, ka nolēmu turpināt. Vispirms bija zīmējums ar magonēm uz muguras, un jau vēlāk uz kājas zīmējām tauriņus. Pirmo tetovēšanas sēriju noslēdzu ar putnu, kuram ir liels spārnu vēziens. Man pat nebija tik ļoti svarīgs pats putns, kā tie spārni. Kopā ar meistaru atradām eksotisku putnu, un vairs pat neatceros, kā to sauc. Tetovēšanas process bija ļoti sāpīgs, un jāatzīst, ka man līdz šim nekas tā nebija sāpējis. Pat raudāju. Arī meistars, veicot tetovēšanu, atzina, ka īpaši jutīga ir mugura,» atklāj Ieva, kura nebūt vēl nav apstājusies pie paveiktā, jo uz muguras vēl jāpapildina līdz galam zīmējums. «Nu jau sabiedrība ir pieņēmusi tetovējumus. Ja to būtu paveikusi pirms desmit gadiem, tas noteikti šokētu gan manus vecākus, gan apkārtējos cilvēkus. Vēl man vaicā, kā šie zīmējumi izskatīsies, kad man būs 60 vai 70 gadu. Mīļais Dievs, es tāpat būšu neglīta. Tādēļ ērglis uz muguras manu jaunību nepagarinās,» tā «Degpunktā» vadītāja.