Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

INTERESANTI: 7 Visuma likumi, kuri jāievēro ikvienam

© lifeinvest.com.ua

Katru reizi, kad cilvēki sūdzas par dzīvi, jāatceras, ka ne jau pasaule ir netaisna, bet gan tiek darīts kaut kas nepareizi. Pastāv septiņi Visuma likumi, kuru nezināšana neatbrīvo no atbildības. Ja šie likumi ir zināmi, tad iespējams dzīvot harmoniski un laimīgi.

1. Tukšuma likums
Ja ir vēlme pēc jaunām kurpēm - vecās ir jāizmet. Ja ir nepieciešams jauns apģērbs, jāiztīra drēbju skapis. Nepieciešams labprātīgi šķirties ar ierastajiem stereotipiem - jaunais atnāk vien tad, kad vecais ir prom.

2. Cirkulācijas likums
Jābūt gataviem atlaist to, kas pieder, lai iegūtu to, ko vēlaties!

3. Iztēles likums
Nepieciešams iztēloties savu ideālo dienu un uzrakstīt šīs dienas aprakstu, kuru nedrīkst rādīt apkārtējiem, vien tiem, kam drīkst uzticēties. Šis apraksts jānēsā līdzi un brīvā brīdī jāpārlasa.

4. Radošuma likums
Cilvēks var sasniegt panākumus, pateicoties savai domāšanai, iztēlei un intuīcijai.


5. Došanas un saņemšanas likums
Ja tiek kādam kaut kas dots, atpakaļ tiks saņemts desmit reizes vairāk. Ja tiek saņemtas dāvanas, ar tām nepieciešams dalīties.

6. Desmitās daļas likums

Visums vienmēr paņems desmito daļu. Jābūt gatavam dot Visumam desmito daļu no tā, kas jums pieder. Šis likums atteicas ne tikai uz mantiskām lietām, bet arī uz veselību, draudzību.

7. Piedošanas likums
Ja cilvēks nespēj piedot citiem, tad viņš nespēj pieņemt savu bagātību. Ja sirdī mājo naids, tad mīlestībai tajā nav vietas. Jācenšas tikt vaļā no negatīvām domām un sajūtām.

Informācija sagatavota pēc: lifeinvest.com.ua