Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: Ko par tevi stāsta tavi pirksti?

© Publicitātes foto

Lai gan pieņemts uzskatīt, ka par cilvēku pastāsta tikai viņa plaukstas līnijas, Kajs Pakards, ASV akadēmijas pētnieks, norāda, ka liela uzmanība jāpievērš arī katrai smalkākajai rokas pirkstu niansei.

Tāpat kā plauksta, arī pirksti daudz ko pastāsta par cilvēka personību, viņa publisko un privāto dzīvi, uzvedību darbā un mājās.

Lai spētu  atklāt ko jaunu par sevi, vispirms jānosaka, kurš ir tavas rokas stiprākais pirksts. Bet kā to izdarīt?  Kā atbild pētnieks, to izdarīt ir pavisam vienkārši. Atliek tikai aplūkot savu roku un secināt, kurš pirksts ir bez redzamām rētām, nav šķībs, ir ar veselīgu rokas ādu un uzreiz ir pamanāms uz pārējo rokas pirkstu fona.

Katrs rokas pirksts norāda uz šādiem aspektiem:

Īkšķis: Panākumi

Rādītājpirksts: Spēks, autoritāte, ietekme 

Vidējais pirks: efektivitāte, drošība, izaugsme un gudrība

Zeltnesis: kreativitāte, pašizaugsme, spozme

Mazais pirkstiņš : komunikācijas stils

Pēc tam rūpīgi aplūko, kā šis pirksts izskatās. Ja tas ir:  

Apaļš: Tu esi harmoniska personība

Kantains un plakans: Tu centies būt precīzs un izslēdz no savas dzīves neskaidrības

Plats un izplūdis:  Tu mīli oriģinalitāti un neciet rutīnu

Smails:  Tu izslēdz no savas dzīves praktiskas lietas un dod priekšroku mistiskajam un nezināmajam

Un, kā izrādās, tad pat tas, cik liels atstatums ir starp pirkstiem, var pateikt daudz vairāk nekā tu spēj iedomāties. Noliec savas rokas uz plakanas virsmas vai arī izstiep brīvi gaisā. Ja tavi pirksti stāv plaši atvērti, tad drīzāk esi neatkarīga personība, kas ar prieku domā par jaunām pieredzēm. Ja tavi pirksti ir salikti cieši kopā, tad tu varētu būt nedaudz noslēgts un vērīgs.

Ja tavs vidējais pirksts un zeltnesis neatrodas cieši kopā, tad tevi nevar ietekmēt populārs viedoklis, kas pastāv sabiedrībā.  Savukārt, ja tie ir cieši sakļauti, tad tu pakļaujies sabiedrībā pieņemtajām normām un likumiem. Ja cieši kopā atrodas mazais rokas pirksts un zeltnesi, tas nozīmē, ka tu izvairies no svarīgām sarunām, kas ietekmē kā jūties gan mājās, gan darbā. Gadījumā, ja šie pirksti atrodas atstatus viens no otra, tad tevi pilnīgi noteikti var uzskatīt par neatkarīgu un stabilu personību.

Informācija sagatavota pēc realsimple.com