Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: "Prāta vētras" Mihelsons atkal kopā ar bērnu māti

© f64

Lai arī šā gada sākumā izskanēja runas, ka pašķīrušies ilggadējie dzīvesbiedri – grupas «Prāta vētra» mūziķis Māris Mihelsons un stiliste Santa Bindemane –, beidzamajā laikā pāris ļoti daudz laika pavada kopā.

Santa un Māris ar saviem bērniem meitu Maiju un dēlu Andreju joprojām iziet sabiedrībā kā vienota ģimene, un nekas neliecina par to, ka šis saskanīgais pāris grasītos šķirties.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Santa Bindemane atklāj, ka šobrīd par attiecībām ar Māri neko plašāk nestāstīs. Taču acīmredzamo ģimenes saliedētību nenoslēpsi. «Jā, mēs jau no sākta gala esam bijuši ļoti draudzīgi un ģimeniski. Un nekas nav mainījies,» beidzamā laika kopā būšanu ar bērnu tēvu un vīru skaidro Santa.

»Vakara Ziņas« Santu un Māri kopā manīja pirms pāris nedēļām, kad «Prāta vētrai» bija paredzēta intervija «Rīga TV24» studijā, bet pirms tās Māris kopā ar Santu un abu bērniem pusdienoja turpat blakus esošajā «Innocent Cafe». Draudzīgi čaloja, kā ģimenē ierasts, un neizskatījās, ka attiecībās būtu radusies kāda plaisa. Jau pāris dienas vēlāk Mihelsons ar ģimeni startēja «Lattelecom Rīgas maratonā». Turklāt grupas «Prāta vētra» jaunā albuma prezentāciju, kas norisinājās Jaunā Rīgas teātra pagalmā, Santa apmeklēja ar dēlēnu Andreju.

Pirmo reizi pāris attiecību krīzi piedzīvoja pēc tam, kad 2007. gada sākumā pasaulē nāca Santas un Māra pirmdzimtā meita Maija. Jaunā ģimenē uz pusgadu pašķīrās. Abiem pat izveidojās jaunas draudzības, taču Santas un Māra mīlestība izrādījās stiprāka, un ģimene atkal apvienojās. 2010. gada vasarā pārim piedzima dēls Andrejs. Savukārt 2012. gada vasarā viņi beidzot slepus mija gredzenus Salacgrīvas dzimtsarakstu nodaļā. Zīmīgi, ka kāzas notika pirms festivāla «Positivus», un jaunlaulātie pēc oficiālās ceremonijas līksmoja festivālā.