Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Noskaidrots kā izskatīsies Midltones meita, kad paaugsies

© Publicitātes foto

Lai arī jaunā Kembridžas princese ir vien dažas dienas veca, jau noskaidrots kā Šarlote Elizabete Diāna izskatīsies aptuveni 10 gadu vecumā, ziņo Daily Mail.

Džo Malins, kurš ikdienā strādā par mākslinieku Vašingtonas tiesas sēdēs un centies prognozēt vairāku sabiedrībā slavenu pāru bērnu potenciālo izskatu, ar jaunāko datortehnoloģiju palīdzību izveidojis arī portretu, paredzot princeses izskatu pēc 10 gadiem.

Meitenei fotogrāfijā ir Keitas brūnie mati, olīvkrāsas āda un Midltoniem raksturīgais deguns, Vinsdoriem raksturīgais zods, kā arī prinča Viljama lūpas un ausis. Savukārt prognozēts, ka acis varētu būt zilganzaļas- abu vecāku acu krāsu sajaukums.

Kā jau ziņots, Lielbritānijas troņmantnieka prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Keita 2.maijā dzemdējusi meitu.

Dzemdību process noritējis normāli un mazā princese pasaulē nākusi 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34). Jaundzimusī troņmantniece sver 3,7 kilogramus, un gan bērna, gan mātes veselības stāvoklis ir labs. Hercogiene tika nogādāta tajā pašā slimnīcā, kur pasaulē 2013. gada jūlijā nāca karaliskā pāra pirmais bērniņš – Džordžs. Slimnīcā karaliskais pāris ieradās sestdienas rītā ap pulksten 6:00, pēc Latvijas laika ap pulksten 8:00.