Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: Ko tava pēda atklāj par tavu personību?

© scanpix

Izrādās, pēc pēdas formas iespējams uzzināt, ko jaunu par cilvēku. Apskati pie raksta pievienoto attēlu, izvēlies variantu, kurš visvairāk atbilst tev un izlasi vai apraksts atbilst tavai personībai.

Ja tava pēda izskatās kā pirmajā attēlā, tad tevi var iedalīt pirmajā cilvēku tipā. Šādi cilvēki ir draudzīgi, sociāli aktīvi, viņiem patīk piedzīvojumi un viņi ļoti ātri apgūst visu jauno. Cilvēkiem ar šādām pēdiņām ļoti patīk ceļot un atklāt jaunas kultūras. Starp citu, šis pēdas tips tiek dēvēts arī par “Romiešu pēdu” un ir pasaulē visizplatītākais.

Ja tava pēda izskatās kā otrajā attēlā, tad tevi var iedalīt otrajā cilvēku tipā. Šie cilvēki ir ļoti radoši un aktīvi. Viņi spēj iedvesmot un motivēt apkārtējos un parasti tiek izvēlēti par līderiem. Viņi ar aizrautību ķeras klāt jaunu ideju īstenošanai un spēj ātri no nekā radīt kaut ko. Tomēr, nereti savas impulsivitātes dēļ, šie cilvēki mokās ar lielu stresu.

Ja tava pēda izskatās kā trešajā attēlā, tad tevi var iedalīt trešajā cilvēku tipā. Šiem cilvēkiem patīk apsvērt un labi pārdomāt katru savu soli un kārtīgi izsvērt katru lēmumu. Viņi nav spontāni un enerģiski, tomēr ir ļoti uzticami. Parasti šādi cilvēki ir praktiski, pieklājīgi un draudzīgi.

Attēls jālasa no kreisās uz labo pusi.

Informācija sagatavota pēc company.co.uk