Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Fadejevs laiku pavada ar aktrisi Dzelmi

Aigars ir dikti priecīgs par atkalredzēšanos ar apburošo Elīnu. © f64

Olimpiskais vicečempions soļošanā Aigars Fadejevs (39) izšķīries ar sievu, tulkošanas pakalpojumu uzņēmuma administratīvo vadītāju Lindu Silāju-Fadejevu un sācis baudīt brīva vīrieša dzīvi. Nedēļas nogalē »Vakara Ziņas« Aigaru sastapa Vecrīgas bārā un urbānās mākslas ģeneratorā «PinUp», apmeklējot Aivara Vilipsōna izstādi – zibwakcīnu «Čaks un V-sōns». Bijušais sportists tovakar laiku vadīja draugu un dažādu daiļavu kompānijā.

Laimīga ģimenes dzīve

Kādreizējais sportists tagad kvalificēts neiromuskulārās terapijas speciālists un masieris Aigars Fadejevs ar simpātisko studenti un jauno uzņēmēju Lindu Silāju gredzenus mija pirms 15 gadiem –1999. gada 30. decembrī. Ģimenē 2000. gada sākumā pasaulē nāca dēls Ralfs Kristiāns, un tā paša gada rudenī Sidnejas olimpiskajās spēlēs Aigars izcīnīja sudraba medaļu 50 kilometru distancē. Sportists, atgriezies no olimpiskajām spēlēm, piepildīja sapni un, lepojoties gan ar panākumiem, gan ģimeni, uzkāra savam bērniņam kaklā medaļu. Jau vēlāk – 2015. gadā – sportists pielika punktu savai profesionālajai sportista karjerai.

Lai sakārtotu dzīvi, Aigaram vajadzēja visu sākt no sākuma un pārkvalificēties. Viņš devās uz Ameriku, kur četrus gadus studēja «South Bay» koledžā, kā rezultātā kļuva par sporta traumu un neiromuskulārās terapijas speciālistu. Sākotnēji viņš otrpus okeānam bija bez ģimenes, bet jau vēlāk Linda ar dēlēnu viņam pievienojās. Fadejevs Losandželosā bija uzsācis ļoti veiksmīgu privātpraksi un palīdzēja veselību atgūt pasaulē populāriem sportistiem un aktieriem. Kādām tik pasaules līmeņa zvaigznēm pēc iegūtajām traumām viņš ir salicis vietā kaulus!

Taču pirms dažiem gadiem sportists atteicās no Amerikā veiksmīgi izveidotā biznesa un ar visu ģimeni atgriezās Latvijā.

Skaistais pāris šķīries

Linda ar Aigaru pa šo laiku piedzīvojuši dažādus attiecību posmus. Fadejeva ģimenes paziņas zina stāstīt, ka Aigars ļoti mīlējis sieviņu un allaž viņu uzrunājis par Lindiņu. Fadejevi esot bijuši ļoti saticīgi.

Arī sieviešu žurnālam «Una» pirms dažiem gadiem Fadejevs atzinis, ka ļoti rūpējas par savu ģimeni un iepriecina tuviniekus ar paša gatavotām maltītēm, kā arī slavēja savu gudro sieviņu, kas palīdzējusi sportistam augt un attīstīties.

Savukārt Fadejevu ģimenes paziņas zina teikt, ka Linda esot bijusi prasīga sieviete itin visās jomās un it īpaši finansiāli. Iespējams, ka arī dzīve Amerikā ir mainījusi Fadejevu attiecības.

Sastapts Vecrīgas bārā un urbānās mākslas ģeneratorā «PinUp», apmeklējot Aivara Vilipsōna izstādi – zibwakcīnu «Čaks un V-sōns», Aigars Fadejevs stāsta, ka nupat šķīries no sievas, bet nekādu plašākus komentārus gan nesniegs. Vaicājot, kādi ir šķiršanās iemesli, sportists grūtsirdīgi nopūtās un atmeta ar roku.

Šķiršanās sāpēs veldzē draugu kompānijā

Uz izstādes atklāšanu olimpiskais vicečempions soļošanā atnāca ar sarkaniem amariļļu ziediem, ko viņš bija sarūpējis Dailes teātra aktrisei Elīnai Dzelmei. Ziedus gan Elīna nepaturēja sev, bet pasniedza māksliniekam Vilipsōnam. Aigars neslēpa prieku par atkalredzēšanos ar apburošo aktrisi – gan mīļoja, gan spieda viņu pie krūts, ko arī naski steidza iemūžināt klātesošie fotogrāfi. Sadusmota par fotozibšņiem, Elīna pat iesaucās angļu mēlē « What the fuck is this» jeb latviskojot «Pie velna, kas tas tāds!». Lai arī Elīna ir nogurusi no paparaci medībām, kuri cenšas atmaskot, kurš tad ir aktrises izredzētais pēc šķiršanās no Dailes teātra galvenā režisora Dž. Dž. Džilindžera, viņa atzinusi, ka Fadejevs nav viņas mīļotais, bet gan vienkārši labs draugs, turklāt Elīna izmanto Aigara sniegtos medicīnas pakalpojumus. Aigars gan nebeidza jokot, smejot, ka viņu ar Elīnu saista daudz ciešākas attiecības.

Jau vēlāk Aigars flirtēja un bija apkāvis kādu pievilcīgu tumšmati, ar kuru devās aprunāties ārpus bāra telpām.

Tovakar Fadejevs ar pilnu krūti baudīja jauno dzīvi un šķiršanās sāpes remdēja draugu un paziņu kompānijā.