Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Internetu "uzspridzina" falliskas formas reliģiska celtne

© ebaznica.lv; ekrānšāviņš

Šonedēļ par interneta sensāciju kļuvusi kāda ASV reliģiskās organizācijas celtne, kurā, paveroties no debesu augstumiem, var saskatīt līdzību ar vīriešu dzimumorgāniem.

Ilinoisas štata pilsētā Diksonā slejas jaunuzcelts kristīgās zinātnes saiešanas nams, kurš ticis tā uzprojektēts, lai neskartu uz apbūves gabala augošo ozolu. Nevienam līdz šim nebija ienācis prātā, ka šī ārēji neuzkrītošā ēka radīs tādu rezonansi.

Šīs nedēļas sākumā kāds acīgs globālā tīkla lietotājs ar ”Google Earth” palīdzību West 2nd Street & Highland Ave krustojumā saskatījis fallisku objektu. Tagad garīgo meklētāju kustība saistībā ar šo faktu ir nonākusi neapskaužamā situācija, jo nejaušas sakritības dēļ bija izvēlējušies saukli “Uzcelies!“

Taisnības labad jāpiemin, ka kristīgā zinātne pieder pie jaunajām un tā tikai ar savu nosaukumu imitē kristīgo raksturu. Patiesībā reliģiskajā kustība, kas izveidojās XIX gadsimta beigās, balstās uz metafiziska panteisma un fiziskas dziedināšanas pamatiem, cilvēka izārstēšana iespējama tikai ar ticības palīdzību, pilnībā noliedzot medicīniskas aprūpes nepieciešamību.

Avots: ebaznica.lv