Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: Ko nagu forma atklāj par tavu raksturu?

© littlechurchmouse.com

Cilvēku nagi un to formas mēdz būt dažādas- noskaidro, ko nagu forma stāsta par tavu raksturu!

1. Vertikāli gari nagi- romantisks, kluss

Vertikālu nagu īpašnieki ir maiga rakstura romantiski cilvēki, kuriem piemīt spilgta iztēle. Viņi ir sīkumaini un ļoti radoši. Pastiprinātā apkārtējās vides un atmosfēras uztvere reizēm var pārmākt "jutekļus", ļaujot būt vieglāk maldināmam un neuzmanīgam. Lai arī šāda tipa cilvēki lielākoties spējīgi saprasties ar visiem, var rasties problēmas un konflikti, kontaktējoties ar izteikti loģiskiem cilvēkiem.

2. Plats nags- kaislīgs, intelektuāls

Teorētiķis ar asu raksturu un izteiktu nepacietību, kurš vairāk klausa savai "galvai", nevis "sirdij". Šāda tipa cilvēki ir daiļrunīgi un parasti saka, ko domā- tiešī šī iemesla dēļ daudzi meklē padomu pie viņiem. Plato nagu īpašniekiem ir grūtāk saprasties ar radošiem un mākslinieciskiem cilvēkiem.

3. un 4. Apaļās un olas formas nagi- berzūpīgs, mierīgs

Cilvēks, kurš vada dzīvi mierīgi un ar smaidu sejā. Āpaļās un olas formas nagu īpašnieki ir izteikti pacifisti, kuri dara visu pašu izvēlētā tempā, neatkarīgi no citiem. Viņi neseko pūlim un dara lietas citādāk. Šādiem cilvēkiem piemīt gaiša un patīkama personība, kā arī tieksme pieņemt loģiskus, pārdomātus lēmumus. Ja rodas strīdi un problēmas, šie cilvēki būs tie, kuri ķersies pie to risināšanas.

5. Kvadrāts- atklāts, stūrgalvīgs

Nopietni, lietišķi, drosmīgi un neatlaidīgi cilvēki, kas nebaidās "lauzt" paši savu ceļu dzīvē. Šī nagu tipa īpašnieki parasti ir vīrieši, taču arī sievietēm ar platiem nagiem var būt dabas dots talants būt par līderi. 

6. un 7. Trīsstūris un apgriezts trīsstūris- delikāts, ģēnijs

Šādi cilvēki nereti izrāda ģēnija pazīmes. Viņi ir perfekcionisti, kuri spējīgi ievērot to, ko citi nespēj, kā arī ģenerēt vērtīgas idejas, kuras nav ienākušas prātā citiem. Ja naga trīsstūris vērsts uz leju, cilvēks ir izteikti uzstājīgs, savukārt ja trīsstūris vērsts uz augšu- cilvēks ir ļoti jūtīgs un necieš, ka apkārtējie ir neuzmanīgi un neapdomīgi.

8. Mandele- apzinīgs, godīgs

Mandeles formas nagu īpašnieki ir ļoti uzticami, godīgi un draudzīgi. Viņiem piemīt spilgta iztēle un laipnums, taču šādi cilvēki var parādīt savu "tumšo pusi", kad mēģina tikt galā ar lietām, kuras nespēj pieņemt. Viņi ir ziņkārīgi, spējīgi radīt patīkamu atmosfēru ap sevi, taču var kļūt arī prasīgi un stingri.

9. Zobens- ideālists, tieksme uz izaugsmi

Šiem mērķtiecīgajiem cilvēkiem piemīt augstas ambīcijas un spēja smagi strādāt, kas iedvesmo arī apkārtējos. Viņi darīs visu, lai sasniegtu savus mērķus, pat ja tas ir kas nepatīkams. Zobena nagu formas cilvēki bieži vien nav spējīgi labi sadarboties ar citiem, it īpaši ja jāstrādā kopā ar kādu, kurš visu dara mierīgi un nesteidzoties.

Informācija sagatavota no avota littlechurchmouse.com