Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: Ko tavi pirksti atklāj par tavu personību?

© healthyfoodteam.com

Izrādās, pēc pirkstu izvietojuma iespējams uzzināt, ko jaunu par cilvēku. Apskati pie raksta pievienoto attēlu, izvēlies to, kurš visvairāk atbilst tev un izlasi, kas par tavu personību sakāms pētniekiem.

Ja secināji, ka tavi pirksti izskatās kā pirmajā attēlā un tavs zeltnesis ir garāks par rādītājpirkstu, tad tevi var iedalīt pirmajā cilvēku tipā. Šādi cilvēki ir valdzinoši, galanti, tiem patīk uzņemties riskus un pastāvēt par savu viedokli. Tāpat arī zinātnieki izpētījuši - cilvēki ar garākiem zeltnešiem parasti strādā labāk apmaksātu darbu par tiem, kuru zeltneši ir īsāki.

Ja secināji, ka tavi pirksti izskatās kā otrajā attēlā un tavs zeltnesis ir īsāks par rādītājpirkstu, tad tevi var iedalīt otrajā cilvēku tipā. Šiem cilvēkiem ir augsts pašnovērtējums un tie nav visai komunikabli, bet gan labāk izbauda vienatni. Attiecībās tie vienmēr izvēlās gaidīt iniciatīvu no otrās pusītes un augstu vērtē uzmanības apliecinājumus.

Ja secināji, ka tavi pirksti izskatās kā trešajā attēlā un tavs zeltnesis un rādītājpirksts ir vienāda garuma, tad tevi var iedalīt trešajā cilvēku tipā. Cilvēki ar šādu pirkstu garumu parasti ir ļoti miermīlīgi un necieš konfliktus. Viņi ir kārtīgi, draudzīgi, uzticami un ļoti pieķeras saviem draugiem un ģimenei.

Informācija sagatavota pēc healtyfoodteam.com