Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

RECENZIJA: Kelly Clarkson - "Piece By Piece”

© publicitātes foto

Ja latvju zemē dažādi „fabrikanti” un tamlīdzīgu šovu produkti lielākoties tiek visai ātri aizmirsti, tad Amerikā ir nedaudz citādāk. Lūk, šova „Americam Idol” pirmās sezonas 2002. gadā uzvarētāja Kellija Klārksone (vai kāds vēl atceras par tādu Chilli jeb Ilvu Šeškausku?!) – pēc kārtas jau trešais viņas albums nostājies uz „Billboard” topa augstākā pakāpiena!

To iepriekš spēja arī „Thankful” (2003) un „All I Ever Wanted” (2009), bet „Piece By Piece” jau pirmajā nedēļā sasniedza itin cienījamos 97 000 pārdoto albuma kopiju ciparus. Kopumā šis ir septītais studijas ripulis dziedātājas relatīvi ne pārāk garajā karjerā. Nevarētu gan teikt, ka Kellijai Klārksonei karjera virzījusies kā ass nazis pa karstu sviestu – pēc pirmajiem singliem „Before Your Love / A Moment Like This”, „The Trouble With Love Is”, „Miss Independent” un „Since U Been Gone” 2002. – 2004. gadā sekoja atslābums, un šķita, ka Klārksone no tā vairs neatgūsies. Taču albumā „All I Ever Wanted” iegadījās superhits „My Life Would Suck Without You”, diskā „Stronger” (2011) – „What Doesn’t Kill You”, savu pleciņu pielika arī producenti, un viss kārtībā, Kellija Klārksone atkal ir zirgā!

PAR. Laba, kvalitatīva un uz nerviem nekrītoša fona popmūzika. Albumā var atrast arī kaut ko interesantu, piemēram, dziesmu „War Print”. Protams, arī hits „Heartbeat Song” ir uzbūvēts kā pēc komercmūzikas rokasgrāmatas un nevar nepalikt atmiņā. Limitētajā versijā ievērību pelna poproka dziesma „Bad Reputation”.

PRET. Kā starp tūkstošiem un tūkstošiem šāda ranga zvaigznīšu vienai tomēr palaimējas izsisties un turklāt vēl turēties spicē tik ilgi?! Prātam neaptverami. Neiedomājieties šo disku klausīties pēc Madonnas vai tamlīdzīgas raudzes dziedātāju garadarbu pārbaudes, tad būs pavisam slikti. Garām.