Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Arnolds Švarcenegers atņem dēlam mantojumu

© buzzfoto.com

Slavenais Holivudas aktieris un bijušais politiķis Arnolds Švarcenegers liedzis savam dēlam 49 miljonu dolāru vērto mantojumu. Par iemeslu tik radikālam solim kļuva Patrika Švarcenegera attiecības ar skandalozo dziedātāju un aktrisi Mailiju Sairusu.

Kā vēsta «Headlines & Global News», jaunā cilvēka vecāki Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere nebūt nav sajūsmā par dēla attiecībām ar tik skandalozu personu. Teju vai visa pasaule redzējusi katru Mailijas Sairusas ķermeņa daļiņu, jo dziedātāja nekautrējas sociālajos tīklos publicēt savus kailfoto. Jāteic, ka arī saviesīgos pasākumos mūziķe ierodas diezgan vaļīgos tērpos, ar ko nemitīgi izraisa kārtējo skandālu.

Runā, ka tieši Marijai Šraiverei ir ļoti negatīva attieksme pret Sairusu. «Terminatora» bijusī sieva cerēja, ka viņas dēls Patriks atradīs sev daudz pieklājīgāku un gudrāku meiteni, ar nevainojamu reputāciju un pakļāvīgu raksturu. Tagadējā draudzene galīgi neiederas šajā aprakstā.

Savukārt Arnolds Švarcenegers pret dēla un dziedātājas attiecībām izturas ar sapratni un iecietību. Par to liecina fakts, ka pagājušā gada decembra beigās Patriks uzaicināja mīļoto meiteni paciemoties ģimenes kotedžā Aidaho. Kādu rītu žurnālisti pamanīja abus mīlniekus restorānā brokastojam kopā ar Arnoldu Švarcenegeru un viņa draudzeni Hizeri Miliganu. Aktieris smaidīja un izskatījās apmierināts, taču acīmredzot bijušās sievas ietekmē tomēr atņēmis dēlam mantojumu.