Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Mūziķi tviterī "ceļ pilis" saviem atbalstītājiem

© twitter; ekrānšāviņš

Sestdienas vakarā kļuva zināms, ka par Latvijas Radio 2 rok un pop aptaujas "Muzikālā Banka 2014" vērtīgākajām dziesmām kļuva Dona izpildītā "Pāriet bailes", apsteidzot Musiqq "Sekundes" un Aijas Andrejevas "Soļi". Jau neilgi pēc ceremonijas beigām mūziķi sociālajos tīklos steidza pateikties saviem atbalstītājiem un apsveikt kolēģus.

Uzvarētājs Dons pateicās saviem "susuriņiem", bet otrās vietas ieguvēji Musiqq saviem atbalstītājiem veltīja šādu tvītu, "PALDIES PALDIES PALDIES!JŪSU ATBALSTS IR MILZĪGS!LABĀKIE ATBALSTĪTĀJI PASAULĒ.PIRMĀ VIETA NO JUMS-PATI GALVENĀ BALVA!".

Arī šarmantā Aija Andrejeva neslēpa savu sajūsmu un tviterī pateicās faniem, "Esmu laimīga,ka man ir darbs, ko mīlu un galvenais - Klausītājs, kurš tic un saprot mani! Paldies visiem,kuri balsoja un arī tiem,kuriem vienkārši tīk #soļi".

Jāpiezīmē, ka aktīvi sociālajos tīklos bija ne tikai godalgoto vietu ieguvēji, tā jaunais dziedātājs Roberts Pētersons, kurš ieguva "Ventspils pilsētas simpātiju balvu", bija lepns par sasniegto, "Prieks atgriezties @MuzikalaBanka fināla ceremonijā. Paldies atbalstītājiem! #nelaidprojām".

Savukārt jaunā un talantīgā dziedātāja Antra Stafecka neslēpa savu sajūsmu par grandiozo ceremoniju, "Skaists un muzikāls vakars bija vakar @MuzikalaBanka. Apsveicu kolēģus ar iegūtajām balvām! #Kaktuss".