Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Violetai seksa šovā nav bijis, to apstiprina ārsts

© no personīgā arhīva

Intrigas, nodevība, meli un uzdzīve – topošo TV zvaigžņu ikdiena četrās sienās. Ik dienu «Kanālā 2» varam vērot šovu «TV zvaigzne», kurā jaunieši cīnās par iespēju vadīt kādu raidījumu zilajos ekrānos. Gluži kā iestudētu teātri var vērot izbalsošanas, bet par vispamatīgāko šovu līdz šim parūpējusies blondā šova dalībniece Violeta.

Nofilmēts pirmais šova «TV zvaigzne» dalībnieku sekss – par to aizgūtnēm ziņoja sociālajos tīklos un interneta portālos! Par reitingu celšanu parūpējās vairāku TV projektu dalībniece Violeta Stepanova, kura, jau ienākot šova telpās, neslēpa savas simpātijas pret dalībnieku Juri. Nepilnās divās nedēļās, ko blondā skaistule pavadīja šovā, tika pamatīgi sašūpots ūdens glāzē, bet vai bija vētra? »VZ« sazinājās ar pašu Violetu, lai noskaidrotu, cik ticamas vai cik iestudētas ir bijušas šovā pavadītās dienas.

Svaigs gurķītis pārējo vidū

Katra šāda TV šova dalībnieka pārbaudījums jau ir tas vien, ka katra diena tiek pavadīta slēgtās telpās, bez iespējas iziet pastaigāties un pamest šīs telpas, kad vien uznāk tāda vēlme. «Jā, tas bija pārbaudījums numur viens, jo vienkārši trūkst svaiga gaisa – vienmēr nāca miegs skābekļa trūkuma dēļ. Saspringums, kas tur valdīja, bija neizturams, bet man ar manu raksturu tas problēmas nesagādāja,» stāsta Violeta. Viņa šovam esot pieteikusies tikai tāpēc, lai citiem tā dalībniekiem parādītu, kas tad īsti ir šovs un kā tas jāveido. «Kad iegāju šova telpās, biju gatava darīt kaut ko traku. Man galvenā balva nebija tik svarīga, jo jutu, ka ir stiprāki personāži par mani. Pirmie dalībnieki taču atradās šovā divus mēnešus un jau bija ieguvuši daudz zināšanu par dzīvi aizkadrā. Es tur pavadīju tikai divas nedēļas un jutos kā svaigs gurķītis viņu vidū,» smejas Violeta.

Pavedināja pēc seksa nocietušos

Aptuveni apjautusi spēles noteikumus, Violeta sapratusi, ka jākaļ dzelzs, kamēr tā karsta, un metusies dēkā ar Juri, kurš iesākumā mulsis par to, ka viņa ir aizņemta sieviete, taču ilgās intīmās dzīves neesamība Juri darījusi vāju un viņš padevies blondajai skaistulei. Pārītis nozudis dušās, no kurienes bijuši dzirdami tikai ūdens šļaksti un klusi vaidi. Lai gan Violeta abu maigošanos mēģinājusi pārvērst jokā, šova veidotāji apliecināja, ka viss noticis pa īstam. Pēc draiskošanās dušas telpā pāris turpinājis baudīt mīlas priekus dalībnieku kopīgajā guļamistabā, pat aizmirstot par pārējo klātbūtni. Violetas un Jura kunksti, vaidi un stenēšana nokaitināja pārējos, kuri patraucējuši procesu, aizrādot, lai pāris uzvedas klusāk. «Es uzskatu, ka ir dažādi cilvēki un dažādi viedokļi. Protams, daudzi nespētu uztaisīt šovu tādu, kā es to izdarīju, jo uztrauktos par apkārtējo runām. Taču man ir stiprs mugurkauls un mana sirdsapziņa ir tīra. Šā iemesla dēļ mani neuztrauc cilvēki, kuri domā par mani kaut ko sliktu. Mūsu tautai piemīt slikts ieradums: aprunāt cilvēkus, tā teikt, «apēst viņus bez sāls». Bet, mīļie cilvēki, padomājiet, ko jūs paši darāt!» spriež blondīne.

Sūta sveicienus ienaidniecēm

To, ka televīzija un gozēšanās kameras priekšā ir Violetas stihija, viņa pārliecinājusies jau vairākkārt: «Man patīk, kad cilvēki par mani runā, un, kamēr par mani runā, tikmēr esmu dzīva.» Starp viņu un Juri intīmas attiecības fiksējošais video ir inscenēts, un to Violeta izplānojusi jau pirms došanās šovā. «Radi mani atbalsta, jo zināja, kāpēc eju šova telpās un arī to, ka seksa aina bija tikai daļa no manis radītā šova. Savam vīrietim es pierādīju, ka šova telpās man seksa nebija – to apstiprināja arī ārsts. Man bija svarīgi, lai, iznākot ārā no šova, mīļotais vīrietis man ticētu. Bet citi – lai domā, ko grib. Pateicoties šim šovam, es sapratu arī to, ka nedrīkst uzticēties nevienam cilvēkam. Es sapratu, ka arī manā draugu lokā bija liekuļi. Galvenais – paldies Madarai un pārējām [šova «TV zvaigzne»] meitenēm – jūs skaisti izgāzāties!» indīgi nosmīn Violeta.

Šova elements – izdomāts bērns

Taisnojoties «dzīvajā» TV ēterā par it kā notikušo mīlas aktu, Violeta aso jautājumu laikā negaidīti atklāja, ka jau piecus gadus ir precējusies un šis statuss viņai nemaz neļaujot gulēt ar citiem vīriešiem. Violeta arī neslēpa, ka ir māmiņa, un sūkstījās, ka vīrs gatavojas viņu pamest, jo saniknojies par sievas «aiziešanu pa kreisi» ar Juri. Taču, dodoties prom no šova, ekstravagantā blondīne parūpējās par vēl pamatīgāku pārsteigumu – viņa atzinās, ka nav nedz precējusies, nedz laidusi pasaulē bērnu, bet visas šīs pasakas stāstītas vien šova dēļ. Šis paziņojums ne pa jokam satrauca šova fanus, no kuriem daļa pauda neizpratni, kuram šovā var ticēt un kuram ne. «Paldies visiem maniem atbalstītājiem un cilvēkiem, kuri mani ienīda. Ziniet tikai vienu: es mīlu jūs tādus, kādi esat. Tā kā es zināju, ka nebūšu uzvarētāja, tad gāju uz visiem simts, lai šovs attaisnotu savu nosaukumu – šovs. Ja zinātu, ka spēju uzvarēt – melu nebūtu,» sūtot bučas, teic Violeta.