Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Skandalozo deputātu Kaimiņu savaldzinājusi žurnāliste

© facebook.com

Skandalozais 12. Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (33) jau vairāk nekā gadu draudzējas ar jauno žurnālisti Paulu Muzikanti (24), kas šobrīd ir televīzijas kanāla «Rīga TV24» ziņu žurnāliste, kā arī nupat kļuvusi par talantu šova «Rādi, ko vari» vadītāju.

Par draudzību ar Artusu Kaimiņu žurnāliste Paula Muzikante izvairās runāt. Uz darbu kanālā «Rīga TV24» aktieris savu noslēpumaino draudzeni nepavada, abi nav arī manīti saviesīgos pasākumos. Tiesa, Paula sociālo saziņas tīklu vietnēs aktīvi publisko un komentē Kaimiņa vadītā raidījuma «Suņu būda» sižetus. Abi reizi pa reizei publisko arī kopīgas fotogrāfijas no sev svarīgiem notikumiem.

Paula Muzikante Latvijas Universitātē studējusi žurnālistiku. Pirms darba «Rīga TV24» viņa piedalījusies LTV7 motoru sporta raidījuma «Ātruma cilts» veidošanā. Pagājušajā nedēļā Muzikante debitēja jaunajā TV šovā «Rādi, ko vari». Sarunā ar »VZ« viņa atzina, ka bija ļoti uztraukusies, jo šovu vadījusi pirmo reizi dzīvē, turklāt šis piedāvājums nācis diennakti pirms šova sākuma. «No sievišķīgā viedokļa šovu vadīt jau ir ļoti skaisti – sapucē no galvas līdz kājām. Savukārt būt par žurnālisti ir interesanti, jo katru dienu ir jauni pasākumi. It sevišķi patīk piketi un karstāki notikumi, kur varu būt uz vietas un veidot reportāžas,» tā Muzikante.