Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Pārdots ar miljons Swarovski kristāliem noklātais Mersedess

©

Londonā dzīvojošā krievu izcelsmes studente Darja Radionova interneta izsoļu vietnē "eBay" pārdevusi savu ar miljons Swarovski kristāliem noklāto dārgo Mercedes CLS 350, ziņo ārzemju mediji. Izoles sākuma cena- gandrīz 90 tūkstoši mārciņu.

21 gadu vecā Darja tikai pēc trīs nedēļām izlēmusi pārdot dārgo vecāku dāvanu dzimšanas dienā. Ar kristāliem noklātās mašīnas vērtība pārsniegusi 100 tūkstošus mārciņu, taču tā izsolē pārdota par teju 155 tūkstošiem. "Kristāla" mašīnas īpašniece paziņojusi, ka iegūtos līdzekļus ziedos labdarībai. Zināms, ka studente daļu ienākumu ziedos Mančesteras un Moldovas suņu patversmēm.

Radionova stāstījusi, ka mašīna maksājusi vismaz 50 tūkstošus mārciņu, Swarovski kristāli- 20 tūkstošus. Vēl 15 tūkstoši iztērēti, lai no Krievijas atgādātu strādnieku komandu, kuri divus mēnešus 12 stundas dienā darbojušies, lai piešķirtu mašīnai īpašo izskatu.

Mašīnas bijusī īpašniece sūdzējusies, ka cilvēki mēģinājuši zagt kristālus- pēc mašīnas atstāšanas uz ielas meitene katru reizi steigusies pārbaudīt, vai visi kristāli atrodas savā vietā.