Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Binniju nemulsina stipri jaunākais dzīvesbiedrs

© Santa Sergejeva

Vadot raidījumu «Precamies?!?», uzņēmēja un raidījuma «LNT brokastis» vadītāja Binnija Ārberga tika pie savas dzīves lielās lozes – dzīvesbiedra Matīsa Upleja. Par to viņa nebeidz sajūsmināties joprojām.

Skaistumkopšanas salona «BBbinnija» īpašnieces Binnijas Ārbergas (38) un Kuldīgas ugunsdzēsēja Matīsa Upleja (24) attiecības aizsākās aptuveni pirms pusotra gada. «Citreiz man pat kļūst baisi no tā, ka Matīss ir tieši tāds, kādu biju iedomājusies vēlamo vīrieti sev blakus,» nesenajā intervijā žurnālam «Ieva» atzīst Binnija, piebilstot, ka abu satikšanās TV raidījumā «Precamies?!?» bijis kādu augstāku spēku diktēts pasākums. Viņas gados jaunais dzīvesbiedrs esot ļoti vīrišķīgs, ārkārtīgi rūpējoties par viņu, bez tam Matīsam esot fantastiski vecvecāki. «Pirms diviem gadiem nomira mana otra vecmāmiņa, un, kad tas notika, manī bija liels tukšums. Šķita, ka zudis līdzsvars, jo vieni svariņi palika bez atsvariņa. Un tad iepazinos ar Matīsa omi un man šie svara kausiņi piepildījās un līdzsvarojās tik ļoti, ka joprojām nespēju noticēt tai laimei, ka man iedota vēl viena ome. Viņa ir ļoti īpaša – stipra, dzīves gudra, ļoti patiesa un īsta. Un viņa mani mīl un pieņem. Un tad vēl opis! Viņa humors ir vienreizīgs!» jūsmīgi stāsta Binnija, tāpat priecājoties arī par braucieniem pie Matīsa vecvecākiem uz laukiem.

Interesanta ir Binnijas atbilde uz jautājumu par abu partneru atšķirīgo gadu skaitu. «Vecumam būtu nozīme tikai tad, ja es Matīsu taisītos apēst. Jo, kad vāra gaļu, vecāka gaļa ir jāvāra nedaudz ilgāk, bet jaunāka – īsāku laiku. Šī ir teju vienīgā situācija, kad vecums spēlē kādu lomu. Mani pašu Matīsa vai mani gadi patiešām, patiešām nemulsināja,» minētajā intervijā apgalvo Binnija. «Bet, protams, es zinu, ka cilvēkiem patīk dzīvot svešas dzīves, aizmirstot savējo. Taču, ja kāds kaut ko runā, varu sacīt tikai vienu: kad tu pats dzīvosi ideālu dzīvi un mani, uz to skatoties, pārņems balta skaudība, tad atnāc pie manis un kaut ko aizrādi.»