Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ģirts Ķesteris atkal būs dakteris

© publicitātes foto, f64

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris vairākus gadus TV skatītājiem asociējies kā ģimenes dakteris Leons Timmermanis no populārā TV3 seriāla «UgunsGrēks», taču šoruden viņu iepazīsim jaunuzvedumā «Kukulis» kā ārstu dermatologu Uldi.

Runājot par daktera Leona lomu, Ķesteris atzīst, ka dakteris Leons tā jau ir ikona, bet pašlaik šī loma nolikta attālākā plauktā, jo seriālā šis varonis jau pāris sezonas kā aizsūtīts uz dzīvi Vācijā, tādējādi seriāla sērijās netiek rādīts.

Raksturojot daktera lomas gan seriālā, gan jaunajā izrādē, Ķesteris teic, ka abos gadījumos viņš tikai atveido ārstu, bet reāli jau cilvēkus neārstē. «Tā vai citādi – es neatceros, ka Leons būtu īpaši nodarbojies ar cilvēku ārstēšanu, ja nu vien ekstremālās situācijās, kad kāds no varoņiem nogāzās gar zemi. Domāju, ka arī šajā izrādē es nedemonstrēšu ārsta prasmes,» stāsta tautā mīlētais aktieris.

Arī ar seriāla partneri Elizabeti jeb aktrisi Maiju Doveiku Ķesteris mīlas pāri spēlē jau vairākkārt. Arī šī reize nav izņēmums. «Mums ir iekšēja un ārēja saderība. Maija Doveika jau sen ir mana skatuves partnere, sākot no viņas studiju laikiem un sākot ar manu ierašanos Dailes teātrī,» viņš skaidro un piebilst, ka sastrādāties tandēmā ar Ģirtu Ķesteri nemaz neesot tik viegli: «Es esmu princis un mēdzu būt kaprīzs. Ja ir lieliska skatuves partnere, kas var pieņemt un pasmaidīt par šīm manām rakstura īpašībām, tad viss ir kārtībā un mēs varam turpināt sadarboties.".