Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Aktrise Skulte atklāti vīram "liek ragus"

© Kaspars ūdris

Ja nu kādai dzīvē klājas interesantāk nekā seriālā, tad tā ir aktrise Evija Skulte: šķīrusies, sagājusies, pašķīrusies, apprecējusies, atkal sagājusies – aptuveni tā īsumā hronoloģiski varētu raksturot viņas gaitas mīlas frontē.

Šovasar «Positivus Festival» laikā aktrise Evija Skulte tika atkal manīta kopā ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, taču toreiz tas vairāk tika norakstīts uz pašmāju slavenībām tik ļoti ierasto «mēs esam tikai labi draugi» tēmu. Taču TV3 ballītē šis tandēms atkal bija kopā, turklāt šoreiz vairs neslēpa siltās jūtas vienam pret otru – staigāja sadevušies rociņās un, sēžot pie galda, ik pēc mirkļa saskūpstījās. Nedaudz mulsināja vien fakts, ka Skulte skaitās svaigi precējusies – 39 gadus vecā seriāla «Viņas melo labāk» aktrise pagājušā gada beigās mija gredzenus ar līdz šim plašākai sabiedrībai nezināmo finansistu Hariju Bormanu (53).

Skultes attiecību stāstus pilnīgi droši varētu iemūžināt kādā seriālā. 2012. gadā viņa šķīrās no savu dēlu Roberta (9) un Bruno (11) tēva, scenogrāfa Kristapa Skultes, ar kuru kopā bija padsmit gadus. Pagājušā gada vasarā viņa uzsāka tā saucamo dienesta romānu ar seriāla «Viņas melo labāk» producentu, lietuvieti Martinaiti (47), turklāt tika deklarēts, ka abiem viss esot ļoti nopietni. Beidzoties vasarai un arī seriāla filmēšanai, Martinaitis «atcerējās», ka dzīvo Lietuvā, un devās mājup, savukārt Skultei atkal tika brīvas sievietes statuss. Taču ne uz ilgu laiku – rudenī Skulte iepazinās ar Bormanu, turklāt, kas interesanti, tas esot noticis, stāvot rindā elektrības rēķina apmaksai. Jau Vecgada vakarā aktrise ar šo vīru apprecējās, turklāt eksotiskajās Bahamu salās, taču Latvijā šo laulību oficiāli reģistrēt nesteidza un arī kopdzīves virpulī nemetās. Nav pagājis pat pusgads kopš svinīgās precību procedūras, un Skulte atkal ir kopā ar lietuvieti, stāsta, ka nu gan viss esot pa īstam un nopietni, kā arī intervijās min, ka ar vīru attiecībās šobrīd ieturot pauzi. Bukmeikeru kantori droši vien nepieņemtu likmi uz to, cik ilgi ir šis kārtējais «pa īstam un nopietni» – pārāk jau nu liels risks būtu zaudēt...