Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Džolijai un Pitam darbīgs medusmēnesis

© Scanpix/AFP

Jau nedēļu pēc klusi un pieticīgi nosvinētajām kāzām Holivudas zvaigžņu pāris Andželīna Džolija un Breds Pits atgriezušies darba ritmā. Jaunais vīrs steidzis pabeigt beidzamos darbus filmas Fury reklāmas kampaņā, lai pēc tam varētu pievienoties savai laulātajai draudzenei un pāra sešiem bērniem (trīs no viņiem gan ir adoptēti) Maltā. Tur ģimene plāno uzturēties divus mēnešus, kuru laikā abi piedalīsies jaunās A. Džolijas filmas By The Sea uzņemšanā – neoficiāla informācija vēsta, ka šajā lentē paredzētas ļoti atklātas un intīmas ainas.

Pasaules dzeltenajai presei nācies atzīt, ka 50 gadu vecais B. Pits un 39 gadus vecā A. Džolija, kurus nereti dēvē par Brendželinu, to ir piemuļķojuši. Pāris dzīvo kopā jau gandrīz desmit gadu, un šajā laikā ne reizi vien izskanējusi viltus trauksme par plānotajām kāzām – žurnālu un avīžu reportieri un fotogrāfi devušies uz Indiju vai kādu no Āfrikas valstīm, lai kārtējo reizi konstatētu, ka baumas par abu laulībām ir tikai baumas. Šovasar dīvainā kārtā B. Pita un A. Džolijas kāzas netika prognozētas, tādēļ kā zibens spēriens no skaidrām debesīm nācis pagājušonedēļ izskanējušais aģenta Mārtina Torresa paziņojums – abi ir apprecējušies.

Laulību ceremonija 23. augustā notikusi XVII gadsimtā būvētajā Miravalas pilī Provansas provincē Francijā. Šajā 60 miljonu dolāru vērtajā saimniecībā, kas pārim pieder kopš 2008. gada, ir neliela kapela, to ieskauj 445 hektāru plaši vīnogulāji, bet pils galvenajā ēkā ir 35 istabas. People raksta, ka īpašums ir lieliski piemērots grandiozu pasākumu rīkošanai, tomēr A. Džolija un B. Pits, kā jau parasti, gājuši savu ceļu. Viņu kāzas apmeklējuši tikai 22 viesi – daļa ģimenes locekļu un paši tuvākie draugi. Īpašs viesis bijis miertiesnesis no Kalifornijas štata, kurš vadījis laulību slēgšanas ceremoniju. Ziņu aģentūra AP vēsta, ka pāris jau Kalifornijā aizpildījis visus nepieciešamos dokumentus un salaulāts atbilstoši šā ASV štata likumdošanai.

People norāda, ka B. Pits un A. Džolija īpaši nav vēlējušies savas attiecības noformēt oficiāli – faktiski viņus uz to pamudinājuši bērni, jaunākie no kuriem ir sešus gadus, bet vecākais – 13 gadu vecs. Šīs vasaras sākumā intervijā People aktieri stāstījuši, ka tieši bērni ir galvenie kāzu procesa plānotāji, ar humoru piebilstot, ka īsti nezina, kas no šādas plānošanas iznāks – Disnejlenda vai peintbola spēle. Kāzu ceremonijas detaļas (tāpat kā fotogrāfijas) atklātībā nav nonākušas – pāris aprobežojies vien ar paziņojumu, ka pie altāra A. Džoliju veduši 13 gadu vecais Medokss un 10 gadu vecais Pakss, meitām Zaharai (9) un Vivjēnai (6) bijis uzticēts kaisīt pāra ceļā rožu ziedlapiņas, bet meita Šailo (8) un dēls Nokss (6) atbildējuši par gredzenu pasniegšanu vecākiem. Jau pāris dienas pēc laulībām A. Džolija kopā ar visiem bērniem ieradusies Maltā, kur uz diviem mēnešiem noīrētas divas villas. Vienā notiks filmas By The Sea uzņemšana, bet otrā auklīšu uzraudzībā dzīvos bērni. Savukārt B. Pits filmas Fury reklāmas kampaņas ietvaros paspējis apmeklēt Lielbritāniju (The Sun raksta, ka viņš jaunajai sievai kā kāzu dāvanu nopircis trīs sterliņu mārciņas vērtu Thorntons īrisu kasti) un Ņujorku, kur pirmo reizi nofotografēts ar laulības gredzenu pirkstā.

AP atgādina, ka A. Džolijai šī ir trešā laulība. No 1996. līdz 1997. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Džoniju Lī Milleru, bet no 2000. līdz 2003. gadam ar aktieri Billiju Bobu Torntonu. Savukārt B. Pits 1996. gada nogalē saderinājās ar aktrisi Gvinetu Peltrovu, taču līdz kāzām pāris tā arī nenonāca. No 2000. līdz 2005. gadam viņš bija precējies ar aktrisi Dženiferu Enistoni, un mēļo, ka šo laulību izjaukusi B. Pita iepazīšanās ar A. Džoliju filmas Mr. And Mrs. Smith uzņemšanas laukumā. Interesanti, ka pēc tam viņi kopā vairs nav filmējušies, un By The Sea šajā ziņā būs gremdēšanās nostalģiskās atmiņās.