Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Apzagta ASV lielākā drēbju skapja īpašniece

© scanpix

Slava izspēlējusi sliktu joku ar Hjūstonas štata iedzīvotāju Terēzu Romeri. Neilgi pēc tam, kad amerikāņu mediji vēstījuši par to, ka viņai pieder valstī lielākais drēbju skapis, kura platība sasniedz 914 kvadrātmetru, tajā, izmantojot saimnieces prombūtni, paviesojušies zagļi, kuru guvums bijis aptuveni miljona dolāru vērts.

Uzņēmēja un bijusī Teksasas čempione bodibildingā Romere kļuva slavena vasaras sākumā, kad sievietēm domātie glancētie žurnāli viņu iedēvēja par «Amerikas varenāko šopoholiķi». Iepirkšanās ir turīgās kundzes galvenā vājība, bet viņas mājās trijos stāvos ierīkots milzīgs drēbju skapis jeb garderobe. Žurnālos publicēti tā attēli, bet pati Romere lepni izrādījusi gan slavenu zīmolu drēbes un apavus, gan dārgus aksesuārus.

Acīmredzot tas uzvedinājis zagļus uz domām apciemot bagāto kundzi. Viņi izmantojuši gadījumu, kad Romere ar vīru devušies uz restorānu pusdienot, bet mājas signalizāciju nav ieslēguši, uzskatot, ka prom būs pavisam neilgu laiku. Nedz apavi, nedz apģērbi zagļus nav interesējuši, toties viņi aiznesuši gandrīz visus atrastos juvelierizstrādājumus, ko salikuši trijās pašās dārgākajās «Hermes» somās. Romere sūrojusies, ka nodarītie materiālie zaudējumi ir vismaz miljons dolāru, bet visvairāk viņai esot žēl no vīramātes mantotās dārglietas un «Rolex» pulksteņu kolekcijas.