Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Brūsa Vilisa trejmeitiņas nokļuvušas uz slidena ceļa

© Vakara Ziņas

Ābols no ābeles tālu nekrīt: Rūmeres (25), Skautas (22) un Talulas (20) vecāki arī nav tukšas un neaprakstītas lapas. Brūss Viliss un Demija Mūra baudījuši dzīvi uz nebēdu, piedzīvojuši savas zvaigžņu stundas un atradušies tuvu bezdibenim. Viņi izaudzinājuši trīs burvīgas meitas, diemžēl nav pamanījuši, ka viņu atvases nokļuvušas uz slidena ceļa.

«Cietais rieksts» – pamperu mainīšanas čempions

Aktieru Brūsa Vilisa un Demijas Mūras meitas Rūmere, Skauta un Talula aizvien biežāk nokļūst dzeltenās preses uzmanības centrā. Vecāki ir tik ļoti aizņemti paši ar savu dzīvi, ka nav pamanījuši, ko dara viņu meitas. Vilisam ir jauna ģimene, turklāt viņš teju kļuvis par pieckārtēju tēti. 2009. gadā Viliss salaulājās ar bijušo modeli Emmu Hemingu un drīz pasaulē nāca viņu meitiņa Meibela Reja. «Esmu laimīgāks nekā jebkad agrāk. Esmu autiņbiksīšu mainīšanas čempions!» Viliss toreiz sacīja žurnālam «Zoomer». Acīmredzot «cietajam riekstam» jaunā tēva loma iepatikusies, un šogad maijā ģimene kļuvusi bagātāka ar vēl vienu meitiņu – Evelīnu Pennu. Kādā intervijā Viliss sacījis, ka tagad esot «atvērtāks un dāsnāks tēvs», jo «neesot vairs tik ļoti pārņemts ar karjeru» un mazulītēm varot veltīt vairāk laika. Izklausās jau ļoti labi, ja vien viņš kādā brīvā brīdī starp autiņbiksīšu mainīšanu atcerētos arī to, ka viņam ir vēl trīs meitas, tiesa, pieaugušas, bet tomēr vēl tādā vecumā, kad nepieciešams vecāku padoms...

Mūrai svarīgākas pašas sirdssāpes

Arī trejmeitiņu māmiņa Demija Mūra ir pārlieku nodarbināta pati ar savām problēmām, lai varētu palīdzēt. Pēc šķiršanās no Vilisa viņa mēģināja izveidot jaunu ģimeni, apprecoties ar gados krietni jaunāko Eštonu Kačeru. Sešus gadus viņus uzskatīja pat par paraugpāri, tomēr šīs attiecības izira. Meiteņu mīlulis Kačers nespēja būt uzticīgs sievai. Attiecību krīze savu kulmināciju sasniedza pāra sestās kāzu jubilejas priekšvakarā, kad Kačers kopā ar draugiem izklaidējies «Fluxx Club» un pēc tam turpinājis izpriecas «Hard Rock Hotel» Sandjego pilsētā divu draugu un kādas 23 gadus vecas blondīnes Sāras Lilas sabiedrībā. Aktrises pacietības mērs bija pilns, un viņa pieprasīja laulības šķiršanu. Šķiršanās process bija ilgs un sarežģīts. Mūra vēl ilgi nespēja tikt pāri piedzīvotajām sāpēm. Masu medijos parādījās visdažādākās ziņas par Demijas dramatisko dzīvi: narkotikas, ēšanas traucējumi un pat pašnāvības mēģinājums. Ar pilnīgu nervu sabrukumu viņa tika ievietota slimnīcā. Tiesa, jaunākā informācija par Mūru ir jau optimistiskāka. Nu kinozvaigzne ir ne tikai atguvusies no sāpīgās šķiršanās, bet arī sākusi tikties ar citiem vīriešiem. Redzams, ka viņa regulāri apmeklē sporta zāli un atguvusi savu meitenīgo izskatu. Atliek vien cerēt, ka Mūra beidzot atjaunos attiecības ar savām meitām, par kurām ilgu laiku nebija likusies ne zinis. Un jāsāk viņai būtu ar jaunāko meitu Talulu...

Ārstējas no narkotiku atkarības

Talula Bella (20) tiešām ir briesmās. Ir kļuvis zināms, ka Vilisa un Mūras jaunākā meita ir ievietota klīnikā, lai ārstētos no narkotiku un alkohola atkarības. Tiesa, viņa to darījusi nosacīti labprātīgi, jo saņēmusi spiedienu no tēva, kurš citādi draudējis meitai aizgriezt «naudas krānu». Beidzot satraukusies par meitas veselību ir arī māmiņa Demija Mūra, kura apzinās savu vainu šajā situācijā. «Demija jūtas vainīga, ka Talula zaudējusi kontroli, kā savulaik viņa pati bija to darījusi,» izdevumam «Star Magazine» pastāstījis kāds avots. Iespējams, ka iemesls šai atkarībai ir savulaik pārslimotā dismorfofobija jeb bīstamā «princešu slimība» – nopietna kaite, ar kuru Talula sirga pusaudzes gados. Dismorfofobija, klasiskajā psihiatrijā lietots termins, kas nozīmē bailes izskatīties neglītam, ir fobija ar murgu raksturu, kas izpaužas ar izjustiem sava izskata defektiem.

«Es biju sava ķermeņa verdzene,» aizkustinošā videointervijā pirms kāda laika atzina Talula Vilisa. Viņa ienīdusi savu ķermeni, jo likusies sev riebīga. Lai pievērstu jaunu sieviešu uzmanību dismorfofobijai un parādītu, ka ir iespējams to pārvarēt un būt apmierinātai ar savu ķermeni, Talula šajā videoklipā izģērbjas, paliekot vien apakšveļā. Ar šo fobiju meitene sirga jau kopš 13 gadu vecuma – tās esot bijušas bailes un iedomas, ka viņas ķermenis neesot pareizi veidots. Talula sāka badoties un svērusi tikai 43 kilogramus. Par laimi, kādā brīdī jauniete sapratusi, ka nav citas izejas kā sevi mīlēt. Šobrīd viņa ar savu ķermeni ir apmierināta, un atliek vien pārvarēt atkarību no narkotikām un alkohola.

Staigā pa ielām ar plikām krūtīm

Skauta Larū (22) ir Brūsa Vilisa un Demijas Mūras vidējā meita, kura arī paspējusi nonākt mediju uzmanības centrā. Gaišā dienas laikā viņa bija pastaigājusies pa Manhatanu ar atkailinātām krūtīm un šādus fotoattēlus ievietojusi savā «Twitter» profilā. Vai tas būtu pēdējais modes kliedziens? Nē, izrādās, ka tādējādi Brauna universitātes absolvente paudusi savu protestu pret fotogrāfiju koplietošanas vietnes «Instagram», viņasprāt, «absurdajiem» lietošanas noteikumiem, kas liedz sievietēm tur ievietot bildes ar kailiem krūšu galiem. Skauta Vilisa norādījusi uz spēkā esošo likumu, kas ļauj pa ielām staigāt ar atkailinātu krūšu daļu, un to, ka sociālajā tīklā «Instagram» gan šādus foto neļauj ievietot. «Ja jums nepatīk tas, ko redzat, tad neskaties manu blogu. Es jums neuzspiežu savu ķermeni, lai arī man tajā ir komfortabli,» saviem lasītājiem pavēstījusi Skauta. Pirms diviem gadiem meitene nonāca ne vien sabiedrības, bet arī policijas uzmanības centrā, jo publiskā vietā bija lietojusi alkoholu pirms pilngadības sasniegšanas. Policija viņu pieķēra ar atvērtu alus pudeli Manhatanas skvērā, un meitene uzrādījusi kārtības sargiem viltotu ID karti. Rezultātā viņa bija spiesta nakti pavadīt policijas iecirknī.

Ar vecāku naudu grib atvērt naktsklubu

Vilisa un Mūras vecākā meita Rūmere (25) laikam ir visbrašākā no trejmeitiņām un sabiedrības uzmanību vispirms izpelnījusies ar to, ka nolēmusi iet savu vecāku pēdās un kļūt par aktrisi. Pirms septiņiem gadiem viņa paziņoja, ka plānojot kļūt tikpat slavena, cik viņas tēvs. Lai piepildītu šo sapni, Rūmere pārtrauca studijas Dienvidkalifornijas universitātē. Tiesa, nelielu pieredzi kinojomā Rūmere jau bija guvusi, piedaloties savu vecāku filmās. Pirmo reizi kameras priekšā viņa stāvēja 1995. gadā filmā «Now and Then», savukārt 1996. gadā piedalījās filmā «Striptease», kurās filmējās Mūra, bet nākamās Rūmeres lomiņas bija filmās «The Whole Nine Yards» (2000) un «Hostage» (2005), kuru galvenā zvaigzne bija viņas tēvs. Pirms diviem gadiem viņa filmējās režisora Šona Akermana drāmā «The Diary Of Preston Plummer», kurā jau spēlēja galveno sieviešu lomu.

Par šādām meitas aktivitātēm, iespējams, vecāki var vien priecāties, tomēr viņi ne ar visu, ko meita plāno darīt, ir apmierināti. Domājot par meitas nākotni, Viliss un Mūra bija ieskaitījuši dažus miljonus trasta pārvaldības fondā. Sasniedzot 25 gadu vecumu, Rūmere pati var pārvaldīt šo naudu un lietot to pēc sirds patikas. Diemžēl šajā punktā vecāku un meitas priekšstats par saprātīgu naudas tērēšanu nesaskan. Saskaņā ar «Radaronline.com» informāciju Rūmere Vilisa plānojot izmantot šo naudu naktskluba izveidē. Brūsam Vilisam un Demijai Mūrai tas nešķiet pārāk prātīgi, jo paši savulaik bija guvuši ne visai labu pieredzi šajā sfērā. Kā zināms, viņiem piederēja daļa «Planet Hollywood» ķēdes biznesa, kas aizgāja pa burbuli. Atliek vien cerēt, ka meita būs gudrāka un neatkārtos vecāku kļūdas, bet gan no tām mācīsies.