Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Helēna Mirena vēlas piedalīties "Ātrs un bez žēlastības" filmā

© scanpix

Godalgotā britu izcelsmes aktrise Helēna Mirena, kura saņēmusi ASV Kinoakadēmijas "Oscar" balvu par darbu filmā "Karaliene", grasās piedalīties kādā no nākamajām asa sižeta filmu franšīzes "Ātrs un bez žēlastības" daļām.

Portālam "HuffPost Entertainment" sešdesmit deviņus gadus vecā kino dīva atklājusi, ka ļoti vēlas spēlēt līdzās Vinam Dīzelam un veikt kaskadieru trikus. "Es vienmēr esmu mīlējusi automašīnas, mīlu ātru braukšanu, un mani fascinē kaskadieru triki. Es vienmēr cenšos vadīt auto pati, ja vien tas iespējams - gan filmās, gan ārpus filmēšanas laukuma. Jāatzīst, ka esmu diezgan uzstājīga, lai tikai dabūtu iespēju vadīt auto pati. Es ar lielāko prieku piedalītos "Ātrs un bez žēlastības" filmā. Tas būtu vareni," atzīst Helēna Mirena. Lai arī pagaidām oficiālu informāciju par aktrises dalību kādā no nākamajām "Ātrs un bez žēlastības" lentēm atbildīgā filmu studija "Universal" nav sniegusi, šādu iespēju nevar izslēgt.

Helēna Mirena patlaban Latvijas kinoteātros redzama filmā "Simt soļu ceļojums" ("The Hundred-Foot Journey"), kuru producējis Stīvens Spīlbergs un kuras režisors ir Lase Halstrēms, filmu "Tas notika Jemenā" un "Šokolāde" autors.