Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

HOROSKOPS: Augusts. Ļaujies dzirkstošai dzīves baudīšanai

© F64

Debesīs vienmēr ir bijušas un būs kādas saspringtas planētu kombinācijas, un astrologi teju vai katru mīļu brīdi var atrast, no kā brīdināt un ar ko pabiedēt. Taču ir vērts censties saskatīt vairāk labā un pozitīvā. Augustā varam ļauties mīlestībai un baudīt dzīvi.

Lielāko augusta daļu Saule atrodas Lauvas zīmē, kam raksturīgs artistiskums, vēlme un spēja paspīdēt, izcelties un būt līderim. Lauvas motīvi ir arī spēja mīlēt ar vērienu, uzdāvāt miljonu sarkanu rožu un no visas sirds iestāties par savējiem.

23. augustā pulksten 7.46 Saule sāk ceļu Jaunavas zīmē. Tā izceļas ar kritisku un analītisku pieeju, spēju iedziļināties detaļās, pedantismu un veselīga dzīvesveida tēmu.

Parunāsim par mīlestību

Sievišķīgā Venera, kuras aizgādībā ir mīlestības, daiļuma un gaumes (arī naudas, bet – par to vēlāk) tēmas, līdz 12. augustam atrodas Vēža zīmē. Šāds stāvoklis nes līdzi daudz mīļuma un maiguma, pasargājošas, dziļas un bieži vien mātišķas mīlestības. Un arī pati Venera vēlas to pašu saņemt pretī – drošību, patvērumu un novērtējumu. Pēc tam, 13. septembrī, Veneras ceļš ved uz Lauvas zodiaka zīmi, kas spēj dot ar vērienu, būt dāsna, spoža un iekarojoša un to pašu vēlas saņemt pretī – no sirds teiktus komplimentus un novērtējumu. (Cilvēki, kuru horoskopos Venera atrodas šajās zodiaka zīmēs, tieši to vēlas sagaidīt no attiecībām ar mīļoto.)

Protams, mums katram ir savs horoskops, savi astroloģiskie cikli un mēs nekādi nevaram cilvēci sadalīt 12 daļās, tomēr gribas atzīmēt, ka augustā Venerai ir samērā maz saspringtu, negatīvu kombināciju, kas šīs planētas aizgādības sfērām tomēr piešķir vairāk harmonijas. Būsim pozitīvi un neslēpsim sevī simpātijas un mīļumu.

Vīrišķīgais, kareivīgais Marss

Pašās jūlija beigās, 27. datumā, Marss pārgāja Skorpiona zodiaka zīmē, kurā atradīsies visu augustu un līdz 13. septembrim. Šī planētu kombinācija saistās ar izteikti vīrišķu enerģiju, tehniskiem un eksaktiem motīviem.

Cilvēka individuālajā astroloģiskajā kartē šāds stāvoklis liecina, ka personībai ir liela jūtu intensitāte, dzelžains vīrišķīgums un nelokāmība. Tas var novest pie garīgo panākumu augstākām virsotnēm vai ievilkt tikumības zuduma bezdibenī. Viss ir atkarīgs no saprāta, mērķiem un nodomiem. Viņiem ir raksturīga ideju bagātība, drosme, enerģija. Nekas viņus nespēj nobiedēt, un savus principus viņi aizstāv bezkompromisa cīņā.

Tā kā augustā Marsam ik pa laikam ir diezgan saspringti aspekti, ir ļoti jādomā par savaldīšanos, prasmi skaitīt līdz desmit un slāpēt agresijas izpausmes. Kā nekā Marss – tas ir arī kara dievs un var būt agresīvs.

Tāpat arī jāievēro nosacījumi, kas attiecas uz tehnisko drošību visdažādākajās jomās.

Saimnieciskās aktivitātes

Saimnieciskiem darbiem piemērotākas ir augusta pirmās desmit dienas un pēdējā nedēļa, kad Mēness ir jauns un augošs, raksta žurnāls Praktiskā Astroloģija. Astroloģijā un senās dzīvesziņās pieņemts uzskatīt, ka augošais Mēness nodrošina auglīgāku procesu attīstību.

Konkrētas veiksmīgās dienas jāskatās gan firmas, gan tās vadītāju astroloģiskajās kartēs, bet ne vienmēr tas ir iespējams. Tāpēc varam izmantot vispārējos dienu fonus, ko nosaka Mēness atrašanās tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs (precīzus zīmju darbības laikus skatīt žurnāla Praktiskā Astroloģija Dārzkopju kalendārā).

Saimnieciskām aktivitātēm derēs 3., 4. augusts un 5. augusta rīts līdz pusdienas laikam, kad Mēness atrodas pragmatiskajā un stratēģiski domājošajā Skorpiona zodiaka zīmē. Lietišķā un striktā Mežāža zīmes ietekme sākas 7. augusta pēcpusdienā un ilgst līdz 9. augusta pēcpusdienai. Tad varam plānot darījumu sarunas un risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. 25. un 26. augustā Mēness ir pedantiskajā Jaunavas zīmē, kad var kārtot lietvedību, analizēt un izvērtēt dažādus plānus, bet tad 30. augustā tas atkal pāriet Skorpionā.

Naudas planēta Venera līdz 12. augustam atrodas Vēža zīmē, kuras aizgādībā ir ģimenes bizness, pārtikas un lauksaimniecības nozare, kā arī tie biznesa veidi, kas saistās ar ģimenes vajadzībām. Pēc tam Venera nokļūst Lauvas zīmē, kam raksturīgs plašāks vēriens, ambiciozāki plāni un veiksme, bet tajā pašā laikā jāsargās no pārmērībām un neapdomības.