Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Aktrise Dana Čerņecova gaida bildinājumu

© Vakara Ziņas

Rīgas Krievu teātra jauno aktrisi Danu Čerņecovu jau divus gadus saista romantiskas attiecības ar «Cross Fit» treneri Igoru Šeļegovu. Aktrise sportisko vīrieti dēvē par savas dzīves īsto mīlestību, bet atzīstas, ka vēl nav bildināta.

«Sieviete no dabas radīta, lai dzemdētu bērnus, lai būtu laba māte un sieva, bet aktrisei to realizēt ir ļoti grūti. Jo, ienākot teātrī, viņa domā: ak Dievs, kā es tikšu atpakaļ, ja tagad aiziešu dekrētā... Un arī tādu vīriešu, kuri spēj samierināties, ka sieva nav mājās no rīta līdz vēlai naktij sešas dienas nedēļā, ir ļoti maz. Paldies Dievam, man ir paveicies,» Dana atklājas intervijā «Neatkarīgajai». Viņa stāsta, ka tieši profesijas dēļ viņai izjukušas astoņus gadus ilgas attiecības ar pirmo mīlestību, pēc tam aktrise divus gadus bijusi brīva no attiecībām, līdz satikusi Igoru – savas dzīves īsto mīlestību. Viņš strādājis Norvēģijā, bet daiļās aktrises dēļ pārdevis tur savu biznesu un atgriezies Latvijā. Tagad šeit vērs vaļā sporta zāli.

Dana Čerņecova stāsta, ka Igors spējis mainīt viņas prioritātes: ja kādreiz tās bija teātris un lomas, tad tagad jaunā aktrise ir pārliecināta, ka dzīvē svarīgākais ir ģimene, mīlestība un bērni. Un tikai tad teātris. «Es patiešām esmu sapratusi, ka negribu visu dzīvi atdot tādai mistikai, kāda ir teātra māksla. Es negribētu aiziet no dzīves tūkstošiem skatītāju mīlēta, bet vientuļa.» Tāpēc Dana noteikti grib bērnus. «Mēs ar Igoru gribam tā smuki: vispirms kāzas un tikai tad bērns. Bet bērnu pagaidām nebūs, jo – vēl neesmu bildināta... Protams, ja bērns pieteiksies neplānoti, man nebūs galvā tāds stulbums, kāds ir divdesmit gados: ko nu lai dara?! Ja tā būs – forši! Bērni un ģimene tad būs pirmajā vietā. Jo teātris ir darbs, tur var atgriezties arī pēc dekrēta atvaļinājuma. Katrā ziņā, es par sevi esmu droša: pateicoties Igoram, esmu pārliecināta, ka man viss būs – ka vajadzīgā brīdī izvēlēšos pareizo ceļu un mani nesatrauks tas, kas ir ārpus manas ģimenes. Es no tā vairs nebaidos.» .